Min side Kundeservice Bli medlem

Jeg vil bli helsefagarbeider

en innføring : nivå A2-B1

Jeg vil bli helsefagarbeider er for voksne med norsk som andrespråk på nivå A1-A2-nivå, som ønsker å bli helsefagarbeider og å lære norsk og fagspråk for en jobb i helsevesenet.

Jeg vil bli helsefagarbeider gir en innføring i en jobb i helsevesenet. Les mer

289,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Jeg vil bli helsefagarbeider er for voksne med norsk som andrespråk på nivå A1-A2-nivå, som ønsker å bli helsefagarbeider og å lære norsk og fagspråk for en jobb i helsevesenet.

Jeg vil bli helsefagarbeider gir en innføring i en jobb i helsevesenet. Ord og uttrykk blir presentert samtidig som boka gir et innblikk i vanlige arbeidsoppgaver og krav i yrket. Innholdet vil hjelpe deltakerne med å bli bedre kjent med det norske språket og yrket før praksis, i praksis eller i jobb. Boka inneholder illustrative foto fra arbeidsplassen, bildeforklaringer, uttaleoppgaver, muntlige og skriftlige oppgaver som er relevante i praksis.

Jeg vil bli helsefagarbeider legger vekt på egenaktivitet og på uttale, og spesielt på uttale av ord som er mye brukt i helsevesenet. Boka kan brukes i grupper, i klassen eller individuelt.

Det finnes interaktive oppgaver og aktiviteter til Jeg vil bli helsefagarbeider i I arbeidslivet Digital.

Jeg vil bli helsefagarbeider er en del av Jeg vil bli-serien i læreverket I arbeidslivet.

I arbeidslivet er et nytt og innholdsrikt læreverk i arbeidslivskunnskap for voksne innvandrere, med en serie komponenter for variert bruk. Kommunikative ferdigheter og egenaktivitet blir vektlagt. I arbeidslivet Digital inneholder aktiviteter og oppgaver knyttet til alle deler av læreverket.

Les artiklene på Fagsnakk om hvordan du kan hjelpe elevene ut i vellykket arbeidspraksis og Hvordan følge opp deltakere i arbeidspraksis. Seriene består av flere artikler og ligger under Norsk som andrespråk/arbeidsliv.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
83
ISBN
9788202595241
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
28 x 21 cm
Serie
Jeg vil bli
I arbeidslivet

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jeg vil bli helsefagarbeider:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sult

Knut Hamsun
Paperback 
199,-

Spire 2

Liv Anne Slagsvold Vedum
Paperback 
185,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv