BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Mellom to kulturer

Serien om Ida er lettleste bøker for voksne og unge som lærer norsk. De har sakte progresjon og tekst på to nivåer.

Ida 7. Mellom to kulturer: Ida er bare norsk. Hva er Ibrahim? Er han både norsk og somalisk? Noen ganger er det vanskelig å vokse opp mellom to kulturer. Les mer

229,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Serien om Ida er lettleste bøker for voksne og unge som lærer norsk. De har sakte progresjon og tekst på to nivåer.

Ida 7. Mellom to kulturer: Ida er bare norsk. Hva er Ibrahim? Er han både norsk og somalisk? Noen ganger er det vanskelig å vokse opp mellom to kulturer.

Ida-bøkene gir god lesetrening for deltakere på spor 1. Bok fire, fem, seks, sju og åtte har tekst på to nivåer: A1 og A2.

Hvilken ende du starter i, avgjør om du får historien på et enkelt nivå, eller om du får en mer utfordrende tekst. Den svake leseren kan starte på den enkle, bildestøttede teksten og deretter lese den utvidede teksten og fortsatt oppleve lesemestring og leseglede. Hver bok forteller en nær historie om familie, vennskap og kjærlighet.

Ida 7: Mellom to kulturer: Ibrahim og Ida vil gifte seg. Saida vil ikke gifte seg. Hun vil studere for å bli lege. Saida er både somalisk og norsk. Ida er bare norsk. Hva er Ibrahim? Er han både norsk og somalisk? Noen ganger er det vanskelig å vokse opp mellom to kulturer.

Ingrid Alnes Buanes har siden år 2000 undervist voksne innvandrere med lite skolebakgrunn på Bergen læringssenter. Hun ar skrevet bøkene om Ida, Far ser mor og læreverket Hei! abc - alfabetisering for unge og voksne innvandrere.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
ISBN
9788202795993
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Mellom to kulturer
Format
21 x 14 cm
Serie
Ida 7

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mellom to kulturer:

På vei

Elisabeth Ellingsen
Paperback 
589,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv