Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Bli medlem

Rendez-vous 1

fransk I vg1

Rendez-vous 1 (2012) er revidert med basis i en større brukerundersøkelse blant fransklærere i videregående skole. Det er fortsatt en alt-i-ett-bok, i samme format, men med noe færre sider enn forrige utgave. Les mer

889,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Rendez-vous 1 (2012) er revidert med basis i en større brukerundersøkelse blant fransklærere i videregående skole. Det er fortsatt en alt-i-ett-bok, i samme format, men med noe færre sider enn forrige utgave. Det vil nå være lettere for lærer og elev å komme seg gjennom boka i løpet av skoleåret, og dette tror vi gjør boka mer elevvennlig, samtidig som vi ivaretar mangfoldet i oppgavetyper. En del av oppgavene som tidligere var i læreboka, blir nå å finne på elevnettstedet - som forøvrig fortsatt er gratis!

Brukervennlig og innholdsrik

En stor del av tekst- og øvingsmaterialet i Rendez-vous ble skrevet om og bedre tilpasset kompetansemålene i læreplanen. Den grammatiske progresjonen ble litt brattere, for eksempel kommer fortidsformene tidligere, et viktig ønske fra brukerundersøkelsen.Alle kapitlene starter med en hovedtekst og læreverket har generelt et rikholdig tekstmateriale.

Øvingene er strukturert etter vanskelighetsgrad, og variasjonen er stor. Bøkene vektlegger kommunikasjon, og har et stort tilfang av muntlige oppgaver av ulike typer.

Nettressursene

Rendez-vous har et rikholdig nettressurs for elever og lærere. Elevnettstedet er åpent og gratis, lærernettstedet krever lisens.

Komponenter:

alt-i-ett-bok brettbok elevnettsted, rendez-vous.cappelendamm.no gratis lærernettsted, rendez-vous.cappelendamm.no årstrinnslisens
Lisens til lærerressursen/lærernettstedet kan kjøpes i vår nettbutikk: http://www.cdu.no. For å kjøpe lisensen må du være registrert i nettbutikken som ansatt ved en skole - og innlogget. Dersom skolen bruker FEIDE hos Cappelen Damm logger du rett inn uten forutgående registrering. Lærerlisensen til Rendez-vous 1 er en årstrinnslisens for èn bruker og gjelder ut skoleåret (31.08.).

Du kan bestille gratis prøvelisens til lærerressursen til Rendez-vous 1 på www.cdu.no for en måned - slik at skolen og du som faglærer får vurdert lærernettstedet før kjøp.

Har du spørsmål om kjøp av lisenser eller bestilling av prøvetilgang, finner du mer informasjon her. Finner du ikke svar der, kontakter du vår Kundeservice på cdukunde@cappelendamm.no eller på telefon 21497000. Etter innlogging på www.cdu.no finner du også detaljert hjelp og veiledning på Min side.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Nynorsk
Sider
264
ISBN
9788202371838
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
Rendez-vous 1 Unibok
Format
28 x 21 cm
Serie
Rendez-vous

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Rendez-vous 1:

Quest 4

Christine Røen Hansen
Innbundet 
335,-
 

Quest 7

Anne Helene Røise Bade
Paperback 
595,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Pilot

Ola Engelien
Paperback 
719,-
 

Bilfag

Stephen Gulestøl
Paperback 
429,-
 

Klar

Hilde Vikse
Spiral 
299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv