Min side Kundeservice Bli medlem

Rendez-vous 2

fransk I - vg2

Grundig gjennomarbeidet, mer brukervennlig og med raskere progresjon. En stor del av tekst- og øvingsmaterialet i Rendez-vous 2 ble fornyet i 2013, og dermed bedre tilpasset kompetansemålene i læreplanen. Les mer

889,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Grundig gjennomarbeidet, mer brukervennlig og med raskere progresjon. En stor del av tekst- og øvingsmaterialet i Rendez-vous 2 ble fornyet i 2013, og dermed bedre tilpasset kompetansemålene i læreplanen.

Alle kapitler starter med en hovedtekst. Det er generelt mer tekstmateriale i den nye utgaven, og tekstene er bearbeidet og gjort mer brukervennlige og innholdsrike. Den grammatiske progresjonen er litt raskere. Vi presenterer fortidsformene tidligere, i tråd med tilbakemeldingene fra brukerundersøkelsen. Øvingene er fremdeles strukturert etter vanskelighetsgrad, og gir god variasjonen i arbeidet.

Nettressurser til Rendez-vous 2

Oppgavetilfanget til Rendez-vous 2 er stort, men i denne utgaven er flere av oppgavetypene flyttet ut av læreboken og over på nettstedet til læreverket. Elevene kan nå jobbe selvstendig og interaktivt med både lytte-, uttale- og grammatikkoppgaver på det nye gratis elevnettstedet som supplerer boka.Til den nye, reviderte utgaven hører et lisenbelagt lærernettsted. Her finnes det prøver og fasiter, undervisningsopplegg, videoer, lydfiler og mye annet.Lisens til lærerressursen/lærernettstedet kan kjøpes i vår nettbutikk: http://www.cdu.no. For å kjøpe lisensen må du være registrert i nettbutikken som ansatt ved en skole - og innlogget. Dersom skolen bruker FEIDE hos Cappelen Damm logger du rett inn uten forutgående registrering. Lærerlisensen til Rendez-vous 2 er en årstrinnslisens for èn bruker og gjelder ut skoleåret (31.08.).

Du kan bestille gratis prøvelisens til lærerressursen til på www.cdu.no for en måned - slik at skolen og du som faglærer får vurdert lærernettstedet før kjøp.

Har du spørsmål om kjøp av lisenser eller bestilling av prøvetilgang, finner du mer informasjon her. Finner du ikke svar der, kontakter du vår Kundeservice på cdukunde@cappelendamm.no eller på telefon 21497000. Etter innlogging på www.cdu.no finner du også detaljert hjelp og veiledning på Min side.

ANDRE KOMPONENTER

brettbok elevnettsted, gratis lærernettsted, årstrinnslisens

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
263
ISBN
9788202398408
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2013
Format
28 x 21 cm
Serie
Rendez-vous

Bla i boka

Medlemmers vurdering

L
Lady Lyra – 03.05.2008

– "Rendez vous" 2 er Cappelens nye læreverk i fransk, og boken følger den nye læreplanen nøye. Boken inneholder både en grammatikk del bakerst, samt oppgaver, fagtekster, uttaleøvelser og gloser. Siden denne boken er beregnet på 2. klasse, går boken hakket videre i franskundervisningen, med litt vanskeligere tekster og mer om fransk kultur. Cappelen har også opprettet en egen fagside for boka, hvor det går an å finne fasit til oppgavene. Til lytteoppgavene i boken kreves det en egen cd. Denne cd'en er også det eneste negative med boken. For elever som er ganske nye til språket, går noen av teksten alt for fort. Verken uttale eller innhold fås ned på første forsøk.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Rendez-vous 2:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Pilot

Ola Engelien
Paperback 
709,-
 

Bilfag

Stephen Gulestøl
Paperback 
429,-
 

Klar

Hilde Vikse
Spiral 
299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv