Norsk for deg

tekster, grammatikk og vokabular : nivå C1

Norsk for deg: Tekster, grammatikk og vokabular inneholder fortellinger med vokabularlister, refleksjonsoppgaver, grammatikkforklaringer og grammatikkoppgaver. Nivået er C1, og boka passer for norskstudenter som vil oppnå et avansert nivå i norsk, og for fremmedspråklige elever i videregående skole. Les mer

449,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Norsk for deg: Tekster, grammatikk og vokabular inneholder fortellinger med vokabularlister, refleksjonsoppgaver, grammatikkforklaringer og grammatikkoppgaver. Nivået er C1, og boka passer for norskstudenter som vil oppnå et avansert nivå i norsk, og for fremmedspråklige elever i videregående skole.
Om man vil beherske det norske språket i all sin bredde, må man jobbe med språket fra ulike innfallsvinkler. Det er avgjørende at man møter språklig variasjon. Her får leseren trene seg på å lese avanserte tekster og jobbe med varierte oppgaver. Fortellingene i boka omhandler tema som ensomhet, kjærlighet, oppvekst, pubertet, etnisitet og det flerkulturelle Norge, og de gir rike muligheter til å studere språket i dybden. Leseren møter en mengde ord og uttrykk som kan være ukjente, og som forklares i vokabularlistene. Boka inneholder også rikelig med grammatikkoppgaver, og sentral grammatikk er forklart.
Nettkurs: I tillegg til at boka er egnet for selvstudier og for bruk i fysisk klasserom, kan man jobbe med boka på betalingskurs på nettet og gjennom Norsk for deg!-portalen (begge i regi av forfatteren).
Norskfordeg.no: På denne nettsiden finnes informasjon om bøkene, om forfatteren, om nettkursene, om norsk grammatikk og norsk språk - og mye annet.
Norsk for deg!-serien: Tidligere utgitte bøker i serien er Nå begynner vi!, Opp og fram!, Det går bra!, I samme båt!, Norsk for deg: Grammatikkoppgaver, Helsenorsk for deg! og Tabita fra skogene.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
330
ISBN
9788245025033
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Norsk for deg
Format
27 x 19 cm
Serie
Norsk for deg!

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Norsk for deg:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv