Meny
 
Explore 5, 2. utg. - 
   Ellen M. Tudor Edwards
  
   Tone Omland
  
   Isabelle Royer
  
   Victoria Armstrong Solli

Explore 5, 2. utg.

My book : engelsk for barnesteget

; Tone Omland ; Isabelle Royer ; Victoria Armstrong SolliExplore er Gyldendal sitt prisvinnande engelskverk for barnesteget. Gjennom spennande og engasjerande tekstar, oppgåver og aktivitetar lærer elevane engelsk og blir trygge på å bruke språket. Les mer
Vår pris
405,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 405,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedagExplore er Gyldendal sitt prisvinnande engelskverk for barnesteget. Gjennom spennande og engasjerande tekstar, oppgåver og aktivitetar lærer elevane engelsk og blir trygge på å bruke språket.
Explore har innahaldsrike tekstar og illustrasjonar som inspirerer elevane til å bli aktive språkforskarar. Saman går lærar og elevar på jakt etter språklege samanhengar mellom engelsk og andre språk dei kan. Differensierte tekstar og oppgåver på tre nivå legg til rette for individuelt tilpassa undervisning, samtidig som den gode klasseromopplevinga blir ivaretatt. Rik lydstøtte med musikk, film og digitale ressursar for adaptiv læring sikrar systematisk progresjon og god overgang frå småskulen til mellomsteget. Læringsstrategiar tydeleg innarbeida og smarte grep gir djupare læring. Vurdering er i fokus med oppgåver til eigenvurdering i tillegg til undervegsvurdering frå lærar. Explore er eit dynamisk læreverk der dei digitale og analoge ressursane legg til rette for auka fleksibilitet tilpassa den enkelte lærar, klasse og elev.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Nynorsk
Sider: 187
ISBN: 9788205527225
Utgave: 2. utg.
Format: 27 x 22 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger