Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Eksamenshefte i fysikk 2

Eksamensheftene i denne serien hjelper elever og privatister med de viktige eksamensforberedelsene. Heftene inneholder de siste og mest aktuelle eksamensoppgavene eller eksempeloppgaver. Oppgavene har fullstendige løsningsforslag med kommentarer, figurer og tegninger. Les mer

229,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Eksamensheftene i denne serien hjelper elever og privatister med de viktige eksamensforberedelsene. Heftene inneholder de siste og mest aktuelle eksamensoppgavene eller eksempeloppgaver. Oppgavene har fullstendige løsningsforslag med kommentarer, figurer og tegninger.
I dette heftet forteller forfatteren om eksamensformen og om vurdering og sensur i Fysikk 2. Han gir oss gode råd og tips om hvordan eksamensoppgavene bør løses. Han har også plukket ut eksempler på oppgavetyper som ofte kommer til eksamen, og viser hvordan de bør løses. Heftet inneholder dessuten to hele eksamenssett med fullstendige løsningsforslag. Til slutt i heftet finner vi også et faktavedlegg og et formelvedlegg.
Eimund Aamot er lektor ved Levanger videregående skole. Han har også undervist ved Høgskolen i Nord-Trøndelag og har vært timelærer ved PPU ved NTNU. Han har dessuten vært sensor i fysikk og leder av oppgavenemnda i en årrekke.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
128
ISBN
9788211024442
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Eksamenshefte i fysikk 2:

Ergo

Petter Callin
Paperback 
1185,-
 

Kraft 2

Janne-Christine Fossum
Paperback 
1119,-
 

Kraft 1

Janne-Christine Fossum
Paperback 
1119,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv