Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Å lykkes med nyere historie

Å lykkes med nyere historie er skrevet for fellesfaget historie på Vg3 i videregående skole og omhandler verdens og norges historie etter ca 1750.

Boka er skrevet som et hjelpemiddel til repetisjon og egner seg spesielt for elever som leser faget på egenhånd. Les mer

409,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Å lykkes med nyere historie er skrevet for fellesfaget historie på Vg3 i videregående skole og omhandler verdens og norges historie etter ca 1750.

Boka er skrevet som et hjelpemiddel til repetisjon og egner seg spesielt for elever som leser faget på egenhånd. Lærestoffet er ordnet slik at eleven når kompetansemålene i læreplanen på en effektiv og oversiktlig måte. Det er også et eget kapittel om kilder og kildebruk og om ideologier og sentrale begeper.

Å lykkes med nyere historie har et eget nettsted med interaktive oppgaver som tester kunnskapene til hvert kapittel. www.aalykkesmed.cappelendamm.no

Å lykkes med eldre historie er en tilsvarende bok for historie på Vg2 med verdens- og norgeshistoiren før ca 1750.

Medlemsvurdering:
Boka gir en god oversikt over de ulike historiske periodene og hjelper en til å plukke ut de viktigste punktene man må pugge.

Guri

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
180
ISBN
9788202596675
Utgave
4. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
24 x 17 cm
Serie
Å lykkes med

Medlemmers vurdering

G
Guri – 10.01.2019

– Boka gir en god oversikt over de ulike historiske periodene og hjelper en til å plukke ut de viktigste punktene man må pugge.

P
P – 06.08.2008

– "Å lykkes med nyere historie" er en god hjelper til historiefaget i den vidergående skolen. Historiebøkene er ofte svært omfattende og da er det greit med en hjelper som oppsummerer emnene på en enkel og grei måte. Forfatter Ellen Ugland har greid å inkludere alle de viktigste momentene, slik at man også ser hva som er viktig å legge vekt på når man leser selve læreboken. Hun har også tatt med relevant eksamensinformasjon og den metodiske delen som handler om kildekritikk. Overgangen mellom "eldre historie" og "nyere historie" har blitt løst på en fin måte gjennom korte, men presise oppsummeringer. I "Å lykkes med nyere historie" kan du lese om både norgeshistorie og verdenshistorie fra ca 1850 og fram til idag. En bok som absolutt anbefales om du planlegger å avlegge eksamen i historiefaget.

p
pive – 15.10.2006

– Jeg kjøpte denne boken da jeg kom opp i muntlig eksamen i nyere historie. Veldig kjekk bok som gir et kort og godt sammendrag av de viktigste hendelsene i "nyere historie". Boka er veldig systematisk og godt lagt opp. Jeg brukte bare deler av boken, men skulle egentlig ønske at jeg hadde kjøpt den i begynnelsen av skoleåret, tror dette hadde vært en utrolig god hjelp i løpet av skoleåret. Jeg fikk 6 på eksamen, så noe godt må denne boken ha gjort! Anbefales! Vet også forresten at flere av lærerne mine på videregående brukte denne. Boka er kanskje litt dyr, men verdt det om du har interesse for nyere historie, og/eller gode karakterer :)

Oppdag mer

Bøker som ligner på Å lykkes med nyere historie:

Grip 3

Ingrid Værum Larsen
Innbundet 
649,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Ekko

Lena Lindgren
Innbundet 
345,- 379,-

Lik meg

Anne Wisløff
Innbundet 
299,- 329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv