Min side Kundeservice Bli medlem

Alle tiders historie

frå dei eldste tider til våre dagar : vg3 påbygging

Alle tiders historie er Cappelen Damms nye historieverk fra 2013/2014. I Alle tiders historie Påbygging har forfatterne skrevet inn korte fortellinger som binder historien sammen der læreplanen for dette kurset gjør store hopp. Les mer

1059,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Alle tiders historie er Cappelen Damms nye historieverk fra 2013/2014. I Alle tiders historie Påbygging har forfatterne skrevet inn korte fortellinger som binder historien sammen der læreplanen for dette kurset gjør store hopp.

Utformingen i Alle tiders historie er komponert på en gjennomført måte for å støtte forståelse, lesing og arbeid med faget. Kapitlene har overskrifter som er tydelige for elevene. Gode introduksjonstekster til hvert kapittel forbereder elevene på det de skal lese om. Historiefortellingen er presentert uten forstyrrende grafiske elementer, det gjør den tilgjengelig også for lesesvake elever. Lærestoff knyttet til «historieforståelse og metoder» er samlet øverst på boksidene slik at de passer til historien som fortelles. På denne måten forstyrrer ikke elementene lesingen av grunnteksten, og det blir lettere for elevene å fordype seg.

Kildesorteringer, minnemarkeringer, nærbilder av personer, fortid og forklaring, bildedokumentasjon og kart er stoff knyttet til «historieforståelse og metoder».

Elevnettsted med lydbok

Her får elevene tilgang til lydbokfiler til hvert kapittel, begreper, interaktive oppgaver, bakgrunnsstoff og fordypningsoppgaver. Elevnettstedet er gratis og uten innlogging.

Lærernettsted med ressurser til undervisningen

Lærernettstedet er innholdsrikt. Nettstedet har en god film- og bildebank til undervisningen, forslag til årsplaner, undervisningsopplegg, prøver og evalueringskriterier. Tilgang krever kjøp av lisens.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Nynorsk
Sider
481
ISBN
9788202425944
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Alle tiders historie
Format
28 x 22 cm
Serie
Alle tiders historie

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Alle tiders historie:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv