Min side Kundeservice Bli medlem

Alle tiders historie

verda og Noreg før 1800 : vg2

Alle tiders historie er et helt nytt historieverk for fellesfaget historie på studieforberedende utdanningsprogram. Det nye verket bygger på et bredt erfaringsgrunnlag med ny læreplan og undervisningspraksis etter Kunnskapsløftet. Les mer

729,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Alle tiders historie er et helt nytt historieverk for fellesfaget historie på studieforberedende utdanningsprogram. Det nye verket bygger på et bredt erfaringsgrunnlag med ny læreplan og undervisningspraksis etter Kunnskapsløftet. Dette er læreverket for et «alle tiders» fag under tidspress!Et historiverk som samkjører kompetansemålene

Hvert kapittel samordner kunnskaps- og ferdighetsmålene på en oversiktlig måte. Alle kapitler samkjører faglige og metodiske kompetansemål, slik at lærere og elever får et komplett læreverk. Til grunnteksten er det gjennomgående rammetekster som dekker alle punktene i hovedområdet «Historieforståelse og metoder». Derfor er designet strengt komponert både med tanke på effektiv lesing og arbeid med kilder, ulike forklaringer, historiske personer og minnemarkeringer (erindringspolitikk).
Gratis elevnettsted med lydbok

Alle tiders historie har et eget nettsted som er gratis og uten innlogging. Elevene får tilgang til lydbokfiler av hvert kapittel, interaktive oppgaver, bakgrunnsstoff og fordypningsoppgaver.
Lærernettsted med ressurser til undervisningen

Lærernettstedet krevet lisens og innlogging. Nettstedet inneholder forslag til årsplaner, undervisningsopplegg til kapitlene, forslag til prøver, vurderingskriterier og forberedelser til eksamen. Det er en film- og bildebank som kan brukes sammen med de ferdige oppleggene eller tilpasses den enkeltes undervisning.
Læreverket finnes i flere utgaver og som digitale bøker

Alle tiders historie - hver lærebok finnes også i digitale utgaver.
Alle tiders historie Vg2-Vg3 i ett bindAlle tiders historie Vg2Alle tiders historie Vg3Alle tiders historie Påbygging

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Nynorsk
Sider
224
ISBN
9788202420437
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
Alle tiders historie
Format
28 x 21 cm
Serie
Alle tiders historie

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Alle tiders historie:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv