Se våre julesider for gaveideer!
Min side Kundeservice Bli medlem

Grip 3

Historie

GRIP er et læreverk for voksne innvandrere som får opplæring i samfunnsfag, naturfag og matematikk på grunnleggende nivå. Verket dekker kompetansemålene etter 2., 4., 7. og 10. trinn i læreplanene etter Kunnskapsløftet. Les mer

609,-
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

GRIP er et læreverk for voksne innvandrere som får opplæring i samfunnsfag, naturfag og matematikk på grunnleggende nivå. Verket dekker kompetansemålene etter 2., 4., 7. og 10. trinn i læreplanene etter Kunnskapsløftet.
GRIP basisfagene! GRIP fokuserer på å presentere fagstoff på en enkel måte. Språket er tilpasset voksne deltakere med lite skolebakgrunn fra hjemlandet. Det visuelle uttrykket er ryddig og enkelt, med variert bruk av foto og tegninger. GRIP 3 Historie gir deltakerne basiskunnskaper i faget og dekker kompetansemålene etter 10. trinn i læreplanen. Eksempler på emner i GRIP 3 Historie er: den amerikanske revolusjon, den franske revolusjon, napoleonskrigene, Norge 1814 1905, nasjonalismen, imperialismen, den industrielle revolusjon, den russiske revolusjon, verdenskrigene, den kalde krigen og konflikter etter den kalde krigen.
GRIP digitale ressurser På verkets nettsted finner du GRIP 3 Historie som digital bok, der deltakeren vil finne støtte i lyd og oversettelser til morsmålet. I lærerveiledningen finner læreren supplerende oppgavemateriell til nedlasting samt tips til undervisningen.
Forfatteren Ingrid Værum Larsen har lang erfaring med undervisning av voksne innvandrere. Hun har jobbet med fagene norsk, samfunnsfag og engelsk på grunnskole for voksne og med norskopplæring for spor 1-elever. Værum Larsen er for tiden tilknyttet Johannes Læringssenter i Stavanger.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
360
ISBN
9788211026101
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
27 x 20 cm
Serie
Grip

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Grip 3:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Grip 3

Ingrid Værum Larsen
Paperback 
489,-
 

Grip 3

Ingrid Værum Larsen
Paperback 
495,-
 

Grip 1

Ingrid Værum Larsen
Paperback 
549,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv