Se våre julesider for gaveideer!
Min side Kundeservice Bli medlem

Historie vg3

påbygging

Faglig og pedagogisk oppdatert utgave av Historie Vg3 Påbygning til generell studiekompetanse. Boken behandler deler av verdens- og norgeshistorien fra de eldste tider og fram til vår tid, og den er oppdelt i 15 kapitler etter kunnskapsmålene i læreplanen. Les mer

979,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Faglig og pedagogisk oppdatert utgave av Historie Vg3 Påbygning til generell studiekompetanse. Boken behandler deler av verdens- og norgeshistorien fra de eldste tider og fram til vår tid, og den er oppdelt i 15 kapitler etter kunnskapsmålene i læreplanen.Fra forrige utgave er bokens omfang skåret ned, språket er forenklet, hvert kapittel har oppsummering til slutt og det er gjort noen endringer i disposisjonen. For eksempel behandles europeisk middelalder og norsk vikingtid og middelalder i ett og samme kapittel (kapittel 3.). Hvert kapittel inneholder en pedagogisk ferdighetsdel med repetisjonsspørsmål underveis "Husker du?". I denne nye utgaven er det med emner til diskusjon. i tillegg til arbeidsoppgaver med forslag til presentasjon av personer, historiske hendelser og drøfting av kilder til slutt. Mange av oppgavene er innrettet for å aktualisere historien og knytte den til hendelser og utviklingstrekk i vår tid.

I boken er det også tatt inn noen emner som ikke er dekket av læreplanmålene, men som vi mener er nødvendige for å binde historien sammen. De er plassert i oppslag. Et eksempel er utviklingen av islam i middelalderen som er viktig for forståelsen av innholdet i kapittel 14: Brennpunkt Midtøsten. På denne måten blir det historiske bakteppet for en av vår samtids mest aktuelle spørsmål belyst.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
438
ISBN
9788202502775
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
27 x 19 cm
Serie
Historie Vg2 og Vg3. Cappelen Damm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

S
Signe – 28.02.2016

– Bra Lærebok

Oppdag mer

Bøker som ligner på Historie vg3:

Grip 3

Ingrid Værum Larsen
Innbundet 
609,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Yrke

Ingvild Skjetne
Paperback 
649,-
 

Pilot

Ola Engelien
Paperback 
675,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv