Meny
 
Historie vg3 - 
   Ivar Libæk
  
   Øivind Stenersen
  
   Asle Sveen
  
   Svein A. Aastad

Historie vg3

påbygging

; Øivind Stenersen ; Asle Sveen ; Svein A. Aastad

Faglig og pedagogisk oppdatert utgave av Historie Vg3 Påbygning til generell studiekompetanse. Boken behandler deler av verdens- og norgeshistorien fra de eldste tider og fram til vår tid, og den er oppdelt i 15 kapitler etter kunnskapsmålene i læreplanen. Les mer
Vår pris
905,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 905,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Faglig og pedagogisk oppdatert utgave av Historie Vg3 Påbygning til generell studiekompetanse. Boken behandler deler av verdens- og norgeshistorien fra de eldste tider og fram til vår tid, og den er oppdelt i 15 kapitler etter kunnskapsmålene i læreplanen.Fra forrige utgave er bokens omfang skåret ned, språket er forenklet, hvert kapittel har oppsummering til slutt og det er gjort noen endringer i disposisjonen. For eksempel behandles europeisk middelalder og norsk vikingtid og middelalder i ett og samme kapittel (kapittel 3.). Hvert kapittel inneholder en pedagogisk ferdighetsdel med repetisjonsspørsmål underveis "Husker du?". I denne nye utgaven er det med emner til diskusjon. i tillegg til arbeidsoppgaver med forslag til presentasjon av personer, historiske hendelser og drøfting av kilder til slutt. Mange av oppgavene er innrettet for å aktualisere historien og knytte den til hendelser og utviklingstrekk i vår tid.


I boken er det også tatt inn noen emner som ikke er dekket av læreplanmålene, men som vi mener er nødvendige for å binde historien sammen. De er plassert i oppslag. Et eksempel er utviklingen av islam i middelalderen som er viktig for forståelsen av innholdet i kapittel 14: Brennpunkt Midtøsten. På denne måten blir det historiske bakteppet for en av vår samtids mest aktuelle spørsmål belyst.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 438
ISBN: 9788202502775
Utgave: 2. utg.
Format: 27 x 19 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger