Se våre julesider for gaveideer!
Min side Kundeservice Bli medlem

Kommunikasjon og kultur 1-3

Kommunikasjon og kultur 1-3 dekker hele programfaget i videregående skole og alle tre kursene: KK1, KK2 og KK3. Forfatterne er engasjerte og dyktige lærere med bred kompetanse og lang undervisningserfaring i faget. Les mer

949,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Kommunikasjon og kultur 1-3 dekker hele programfaget i videregående skole og alle tre kursene: KK1, KK2 og KK3. Forfatterne er engasjerte og dyktige lærere med bred kompetanse og lang undervisningserfaring i faget.

Kommunikasjon og kultur 1-3 dekker alle kompetansemålene i læreplanen og elevene finner alt i én bok. Læreboka har fått en ryddig utforming og et design som gjør lesingen lettere for elevene. Boka gir en ryddig innføring i sentrale kultur- og kommunikasjonsteorier, tekstteorier og interkulturell kommunikasjon. Det er en tydelig inndeling etter KK1, KK2 og KK3, men det er også stoff som kan brukes på tvers, blant annet et fyldig skrivekurs med eksempeltekster skrevet av elever i siste del av boka. Læreboka er på bokmål/nynorsk som betyr at tekstene i boka er vekselsvis på bokmål og nynorsk.

Læreboka er også tilgjengelig i digitale utgaver som Unibok og Brettbok.

Nettstedet med elevressurser er gratis og åpent. Der finner elevene ulike arbeidsoppgaver, interaktive test- deg selv-oppgaver og utdypende bakgrunnsstoff.

Lærernettstedet inneholder forslag til årsplaner, undervisningsopplegg, prøver og PP-presentasjoner av teoristoff. Nettstedet for lærere krever pålogging og egen lisens, se Kommunikasjon og kultur Lærernettsted.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål Norsk Nynorsk
Sider
475
ISBN
9788202640477
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Kommunikasjon og kultur 1-3
Format
26 x 19 cm
Serie
Kommunikasjon og kultur 1-3

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kommunikasjon og kultur 1-3:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Leute

Julika Fiebig
Paperback 
195,-
 

Tolkien Treasury

J. R. R. Tolkien
Produkt bestående av flere enkeltprodukter, del(er) er lagt ved 
878,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv