Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Samfunnsfag 3 frå Cappelen Damm

Grunnbok

Samfunnsfag 3 Grunnbok inneholder varierte, elevtilpassede tekster, som gir et godt utgangspunkt for refleksjon, samtale og begrepsforståelse. Dette sikrer et solid grunnlag for varig læring. Gjennomgangsfiguren Bom stimulerer til undring, nysgjerrighet og glede. Les mer

349,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Samfunnsfag 3 Grunnbok inneholder varierte, elevtilpassede tekster, som gir et godt utgangspunkt for refleksjon, samtale og begrepsforståelse. Dette sikrer et solid grunnlag for varig læring. Gjennomgangsfiguren Bom stimulerer til undring, nysgjerrighet og glede. I boka møter vi også flere barn som bor i Norge i dag.

Med et rikt utvalg oppgaver får elevene ta i bruk alle de grunnleggende ferdighetene i arbeid med faget. Oppgavene legger til rette for bruk av samfunnsfaglige metoder og arbeid med de tverrfaglige temaene demokrati, bærekraft og livsmestring. Medvirkning og interaksjon med læringspartner og samarbeid i grupper, gir eleven mulighet til å være aktiv i egen læringsprosess om liv og samfunn - i fortid, nåtid og framtid.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Nynorsk
Sider
155
ISBN
9788202686338
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Samfunnsfag 3 fra Cappelen Damm
Format
27 x 22 cm
Serie
Samfunnsfag fra Cappelen Damm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Samfunnsfag 3 frå Cappelen Damm:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv