Min side Kundeservice Bli medlem

Forsøkshefte

kjemi for lærere

I dette heftet finner du et utvalg av forsøk til hvert av kapitlene i grunnboka Kjemi for lærere og interessevekkende demonstrasjonsforsøk samt risikovurderinger til forsøkene og beskrivelser av laboratorieutstyr. Les mer

299,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

I dette heftet finner du et utvalg av forsøk til hvert av kapitlene i grunnboka Kjemi for lærere og interessevekkende demonstrasjonsforsøk samt risikovurderinger til forsøkene og beskrivelser av laboratorieutstyr.
Den 3. utgaven av Kjemi for lærere (2021) er skrevet for studenter i grunnskolelærerutdanningen 5.?10. trinn og for naturfaglærere i skolen. Grunnboken belyser hvordan læreren kan fremme elevers forståelse innen forskjellige kjemiemner, og den knytter den grunnleggende kjemien opp mot dagliglivets kjemi. Kjemi er et praktisk fag, og det er utarbeidet forsøk til Kjemi for lærere. Forsøkene er beskrevet i dette heftet.

I Del I av Forsøkshefte - Kjemi for lærere beskrives laboratorieutstyr som brukes i forsøkene, og det gis informasjon om sikkerhet ved forsøkene.

I Del II beskrives et utvalg av forsøk til hvert av kapitlene 2-12 i Kjemi for lærere. Gjennom arbeid med forsøkene vil du kunne skaffe deg erfaring med utstyr, arbeidsteknikker, stoffer og kjemiske reaksjoner som omtales i grunnboken. Du kan også bruke de fleste forsøkene i din egen undervisning av elever i skolen.

I Del III finner du interessevekkende demonstrasjonsforsøk som kan brukes for å vise at kjemi er et interessant og spennende fag.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
98
ISBN
9788205547766
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Forsøkshefte
Format
26 x 19 cm
Serie
Naturfag i grunnskolelærerutdanningen

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Forsøkshefte:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Moment

Lars August Fodstad
Paperback 
709,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv