Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Gyldendals formelsamling i matematikk

1T, 1P/2P, 2P-Y, S1/S2, R1/R2

Gyldendals formelsamling i matematikk er tilpasset de reviderte læreplanene i LK20.

Heftet er en støtte til arbeidet i fagene, på prøver og til eksamen. Den gir en kort oversikt over de viktigste formlene og framgangsmåtene i fagene. Les mer

145,-
Sendes innen 1 virkedag
Gyldendals formelsamling i matematikk er tilpasset de reviderte læreplanene i LK20.

Heftet er en støtte til arbeidet i fagene, på prøver og til eksamen. Den gir en kort oversikt over de viktigste formlene og framgangsmåtene i fagene. I tillegg inneholder den utvalgte tabellverdier som er nyttig for arbeidet i fagene.

Medlemsvurdering:
Dette er absolutt en kjempebra samling som er lett å bruke. Det er viktig å understreke at denne formelsamlingen er et hjelpemiddel, og at man må bruke det deretter. Mange i min klasse som hadde skaffet seg denne lente seg tilbake og tenke nok at hvis de kunne bruke denne på eksamen, så var det ikke noen problemer. Men greia er at selv om det er rikt fylt ut med formler, så må man vite godt hvordan man bruker dem og når. Sånn sett kan denne være en felle. Men ellers er det en veldig komplett, og ikke minst oversiktlig formelsamling, og jeg vil anbefale å kjøpe denne hvis du først skal ha en formelsamling i matte!

Edderkopp

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Nynorsk
Sider
64
ISBN
9788205568440
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

E
Edderkopp – 07.10.2009

– Dette er absolutt en kjempebra samling som er lett å bruke. Det er viktig å understreke at denne formelsamlingen er et hjelpemiddel, og at man må bruke det deretter. Mange i min klasse som hadde skaffet seg denne lente seg tilbake og tenke nok at hvis de kunne bruke denne på eksamen, så var det ikke noen problemer. Men greia er at selv om det er rikt fylt ut med formler, så må man vite godt hvordan man bruker dem og når. Sånn sett kan denne være en felle. Men ellers er det en veldig komplett, og ikke minst oversiktlig formelsamling, og jeg vil anbefale å kjøpe denne hvis du først skal ha en formelsamling i matte!

S
Si – 04.10.2009

– Sammenlignet med den mørkeblå formelsamlingen er vel denne mildt sagt litt mer utfyllende. Den har ganske mange flere og viktigere formler, samt at den har enktelte formler som er mer utfylte, og da lettere å forstå ved bare å se i formelsamlingen. Først ble jeg litt forvirret av hvordan samlingen var satt opp, men etterhvert vendte jeg meg til at alt var satt opp ut i fra hvilket av mattefagene formlene var viktige i. Når man har kontroll på det, er denne ellers mye mer oversiktelig, og det er veldig lett å finne fram til riktig formel. Anbefales virkelig til videregående elever som tar matte eller andre realfag.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gyldendals formelsamling i matematikk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv