Matematikk 8.-10. fra Cappelen Damm

Håndbok for elever : regelbok med eksamenstrening

Matematikk 8-10 Håndbok for elever

Dette er boka som oppsummerer det viktigste faginnholdet i matematikk fra 8. til 10. trinn. I boka finner du regler, eksempler og oppgaver du trenger i forberedelsen til en vurderingssituasjon, eller som hjelpemiddel på prøver eller eksamen. Les mer

299,-
Paperback
Ventes til lager 29.08.2024

Logg inn for å se din bonus

Matematikk 8-10 Håndbok for elever

Dette er boka som oppsummerer det viktigste faginnholdet i matematikk fra 8. til 10. trinn. I boka finner du regler, eksempler og oppgaver du trenger i forberedelsen til en vurderingssituasjon, eller som hjelpemiddel på prøver eller eksamen.

Boka begynner med en regeldel inndelt etter matematiske temaer. Her vil du møte en venstreside med regler, presise forklaringer og eksempler, og en høyreside med tilhørende oppgaver og avsatt plass til løsning. Denne delen har stor nytte i forberedelse til en vurdering eller som et oppslagsverk når forberedelsene ikke var tilstrekkelige.

Midt i boka er det manualer til hvordan du bruker Excel, Geogebra og programmering. Her finner du forklaringer, tips og eksempler du kan bruke som et oppslagsverk når du ikke husker kommandoer, koder eller tekniske detaljer.

Siste del av boka er eksamensdelen. Her får du se typiske eksamensoppgaver, våre tips og løsningsforslag til oppgavene. Du vil også finne liknende oppgaver du kan forsøke å løse selv. Denne delen av boka kan være hjelpemiddelet som hjelper deg videre hvis du står fast på del 2 av eksamen.

Håndbok for elever er en del av læreverket Matematikk fra Cappelen Damm for ungdomstrinnet, men boken kan brukes helt uavhengig av læreverk.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
ISBN
9788202844615
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Matematikk 8.-10. fra Cappelen Damm Håndbok for elever
Format
30 x 21 cm
Serie
Matematikk fra Cappelen Damm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Matematikk 8.-10. fra Cappelen Damm:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv