Min side Kundeservice Bli medlem

Matematikk R1

Matematikk R1 er nyskrevet til fagfornyelsen, og inneholder grundige eksempler på hvordan elevene kan planlegge og gjennomføre et selvstendig arbeid med reelle datasett. Programmering brukes gjennomgående i bøkene med en klar vekt på konkret og faglig anvendelse, blant annet til numerisk derivasjon. Les mer

1129,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Matematikk R1 er nyskrevet til fagfornyelsen, og inneholder grundige eksempler på hvordan elevene kan planlegge og gjennomføre et selvstendig arbeid med reelle datasett. Programmering brukes gjennomgående i bøkene med en klar vekt på konkret og faglig anvendelse, blant annet til numerisk derivasjon. Elevene kan programmere rett inn i nettleseren når de løser oppgaver på nett. Muntlige og utforskende oppgaver bidrar til å gi elevene forståelse for matematikk og legge til rette for faglig fordypning.

Medlemsvurdering:
Det jeg hovedsakelig synes er veldig bra med denne læreboken er hvordan ting er blitt forklart veldig bra ved hjelp av en kombinasjon av regneeksempler og gradvis forklaring av hvert steg i eksemplene. Det gjorde det lett å skjønne ting på egen hånd, noe som var nødvendig for meg siden jeg brukte denne boken for å lære meg norsk pensum da jeg var utvekslingsstudent. Innøvingsoppgavene som står i selve boken er kjempefine å følge som akkurat innøving, og hjelper også på læringen. Jeg litke at disse oppgavene og de anre vanlige oppgavene var skilt fra hverandre, slik at man kan ta et steg av gangen i sitt eget tempo. Det eneste jeg vil si er at boken er kjempeflott og oversiktelig, og den er kjempekjekk hvis man skal ta matematikk R1 som privatist, følge det eller et tilsvarende fag, eller hvis en ikke får bøker på skolen.

Sigri

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug undervisning
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
414
ISBN
9788203408847
Utgave
4. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
26 x 19 cm
Serie
Matematikk SF/YF/Påbygging

Medlemmers vurdering

T
Tonje Riise Hamre – 02.12.2009

– I dag hadde jeg privatisteksmamen i R1, og i den forbindelse er det vel på sin plass anmelde boka jeg har jobbet med gjennom et halvt år. Jeg synes denne boka er veldig bra. Den er svært oversiktlig og fin, har gode regneeksempler, fine figurer, og et bredt og representativt utvalgt av regneoppgaver både bak og og underveis i boka. Kapitteltestene har vært veldig nyttige for meg. Det samme har eksamensoppgavene bak i boka. Resten av oppgavene bak i boka er i tillegg rangert utifra vanskelighetsgrad; sti 1, sti 2 og sti 3. Regneeksemplene i boka har et logisk resonnement med trinnvise steg, og gjør det lett for en eventuell privatist å klare seg på egenhånd (uavhengig av en lærer). Det jeg kan tenke på som kunne gjort boka bedre, er om det hadde vært enda flere regneeksempler i boka - særlig de av den vanskeligste graden.

S
Sigri – 18.08.2009

– Det jeg hovedsakelig synes er veldig bra med denne læreboken er hvordan ting er blitt forklart veldig bra ved hjelp av en kombinasjon av regneeksempler og gradvis forklaring av hvert steg i eksemplene. Det gjorde det lett å skjønne ting på egen hånd, noe som var nødvendig for meg siden jeg brukte denne boken for å lære meg norsk pensum da jeg var utvekslingsstudent. Innøvingsoppgavene som står i selve boken er kjempefine å følge som akkurat innøving, og hjelper også på læringen. Jeg litke at disse oppgavene og de anre vanlige oppgavene var skilt fra hverandre, slik at man kan ta et steg av gangen i sitt eget tempo. Det eneste jeg vil si er at boken er kjempeflott og oversiktelig, og den er kjempekjekk hvis man skal ta matematikk R1 som privatist, følge det eller et tilsvarende fag, eller hvis en ikke får bøker på skolen.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Matematikk R1:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Ergo

Petter Callin
Paperback 
1129,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv