Meny
Multi 4A, 3. utg. - 
   Bjørnar Alseth
  
   Ann-Christin Arnås
  
   Mona Røsseland
  
   Gunnar Nordberg

Multi 4A, 3. utg.

Elevbok : matematikk for barnesteget

; Ann-Christin Arnås ; Mona Røsseland ; Gunnar NordbergI Multi Elevbok er lærestoffet samlet i få kapitler, noe som gir en jevn og god progresjon i arbeidet. Lærestoffet er strukturert i delkapitler som omtrent tilsvarer ei ukes arbeid, og i dobbeltsider som i utgangspunktet tilsvarer én undervisningstime. Les mer
Vår pris
235,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 235,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedagI Multi Elevbok er lærestoffet samlet i få kapitler, noe som gir en jevn og god progresjon i arbeidet. Lærestoffet er strukturert i delkapitler som omtrent tilsvarer ei ukes arbeid, og i dobbeltsider som i utgangspunktet tilsvarer én undervisningstime. Elevboka gir dermed lærer mye hjelp til strukturering av det faglige arbeidet.
Elevboka inneholder mindre tradisjonelt øvestoff og flere utforskingsoppgaver, spill og aktiviteter som gir elevene dybdeforståelse. Dette gjør det enklere å gjennomføre en variert undervisning som ivaretar alle delene av faget. For å sikre elevene tilstrekkelig med øving er det gunstig å supplere Elevboka med Multi Smart Øving eller Multi Øvebok.
Til slutt i hvert kapittel er det en oversikt over læringsmålene i kapitlet, med tilhørende oppgaver. Denne kan elevene bruke til å få oversikt over mål og forventninger, og til vurdering/egenvurdering.
Multi 4A Elevbok er en flergangsbok.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Nynorsk
Sider: 119
ISBN: 9788205526990
Utgave: 3. utg.
Format: 26 x 21 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger