Meny

Multi 6B, 3. utg.

Elevbok : matematikk for barnetrinnet

; Ann-Christin Arnås ; Mona Røsseland ; Gunnar Martin NordbergMulti Elevbok inneholder utforskingsoppgaver, spill, aktiviteter og øvestoff som gir elevene dybdeforståelse. Dette bidrar til en variert undervisning som styrker elevenes evne til problemløsning, samarbeid og kommunikasjon og praktisk bruk av matematikk, samtidig som det legger et solid grunnlag for videre læring. Les mer
Vår pris
255,-

(Paperback)
Leveringstid: Ventes til lager 14.12.2021

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 255,-

(Paperback)
Leveringstid: Ventes til lager 14.12.2021

Om bokaMulti Elevbok inneholder utforskingsoppgaver, spill, aktiviteter og øvestoff som gir elevene dybdeforståelse. Dette bidrar til en variert undervisning som styrker elevenes evne til problemløsning, samarbeid og kommunikasjon og praktisk bruk av matematikk, samtidig som det legger et solid grunnlag for videre læring. For å sikre elevene tilstrekkelig med øving er det gunstig å supplere Elevboka med Multi Smart Øving.
I Elevboka er lærestoffet samlet i få kapitler, noe som gir en jevn og god progresjon i tråd med den nye læreplanen. Lærestoffet er strukturert i delkapitler som omtrent tilsvarer ei ukes arbeid, og i dobbeltsider som i utgangspunktet tilsvarer én undervisningstime. Elevboka gir dermed lærer mye hjelp til strukturering av det faglige arbeidet.

Fakta