Påfyll matematikk

for studenter og andre lærelystne

Vi trenger alle å kunne noe matematikk, enten til hverdags eller i forbindelse med studier og arbeidsliv. Studenter som kommer fra videregående skole, må ofte friske opp sine kunnskaper og tette matematiske hull. Les mer

399,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Vi trenger alle å kunne noe matematikk, enten til hverdags eller i forbindelse med studier og arbeidsliv. Studenter som kommer fra videregående skole, må ofte friske opp sine kunnskaper og tette matematiske hull. Andre har kanskje hatt et langvarig opphold fra matematikk når de begynner på høyere utdanning. I jobbsammenheng er det heller ikke uvanlig å møte problemstillinger som krever mer matematisk forståelse. På hjemmebane må også foreldre og foresatte gang på gang ty til rustne ferdigheter for å hjelpe sine håpefulle med matematikkleksene. Kanskje er du blant dem som trenger matematisk påfyll?
Boken er basert på forfatternes pedagogiske erfaringer fra kurs i matematikk på videregående skole og universitetsnivå. En hensikt med boken er å ufarliggjøre matematikken gjennom å bruke et folkelig språk og knytte problemstillingene til hverdagslige hendelser. Boken er bygget opp etter vanskelighetsgrad i stedet for den vanlige tematiske strukturen, er fylt med grundige eksempler og oppgaver med tilhørende løsningsforslag og den gir leseren mulighet for å kartlegge eget ferdighetsnivå. Gjennom aktiv bruk av pedagogiske elementer som farger og temabokser har forfatterne prøvd å fremheve mellomregninger og sentrale regnetips, og samtidig gjøre boken mer leservennlig. Den pedagogiske vinklingen gjør den også meget godt egnet for selvstudier.
Ved universiteter og høyskoler gir boken et skreddersydd opplegg for et forkurs i matematikk spesielt egnet for studenter med matematikkbakgrunn 2P eller tilsvarende nivå. Den er også å anbefale som forberedende litteratur før studenter starter på obligatoriske matematikkemner, eller den kan rett og slett fungere som et oppslagsverk gjennom studietiden.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
346
ISBN
9788245025538
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Påfyll matematikk
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Påfyll matematikk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sov godt

Harald Hrubos-Strøm
Innbundet 
363,- 399,-
 

Sapiens

Yuval Noah Harari
Innbundet 
409,- 449,-
 

Code

Charles Petzold
Paperback 
377,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv