Min side Kundeservice Bli medlem

Sinus 1P

matematikk : studieforberedende vg1

Sinus 1P lærebok i matematikk 1P for studieforberedende utdanningsprogrammer i videregående skole. Sinus 1P er skrevet for læreplan Kunnskapsløftet LK20.

Komponenter Sinus 1P matematikk
• Sinus 1P
med teoridel og oppgavedel
• Sinus Elevnettsted
, gratis
• Omkring Sinus Lærernettstedet
, lisens
• Sinus 1P Brettbok

• coSinus Digital

Les mer

949,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Sinus 1P lærebok i matematikk 1P for studieforberedende utdanningsprogrammer i videregående skole. Sinus 1P er skrevet for læreplan Kunnskapsløftet LK20.

Komponenter Sinus 1P matematikk
• Sinus 1P
med teoridel og oppgavedel
• Sinus Elevnettsted
, gratis
• Omkring Sinus Lærernettstedet
, lisens
• Sinus 1P Brettbok

• coSinus DigitalFagfornyelsen og matematikkfaget
Sinus 1P inneholder kjent stoff fra tidligere utgaver av boka, supplert med mye nytt innhold som bidrar til dybdelæring og utforskerglede hos elevene. Boka gir læreren valgfrihet til å gå gjennom stoffet på ulike måter. Interessante diskusjonsoppgaver og oppgaver med ulik vanskelighetsgrad legger til rette for inspirerende læring og tilpasset undervisning.


Utforskning i matematikkfaget
Mange av oppgavene i Sinus 1P innbyr til kreativitet og utforskning. På lærernettstedet finner du som er lærer tips til undervisningsopplegg som lar elevene oppdage løsningsalgoritmer på kreative måter. Vi tror dette gir elevene mestring og eierskap til sine egne løsningsstrategier, og hjelper dem til å foreslå løsningsmåter også på oppgavetyper de ikke kjenner fra før.
Digitale hjelpemidler
Mange av eksemplene og oppgavene i Sinus 1P krever bruk av både algoritmisk tenkning, regneark og graftegner. I tilfellene der bruk av digitale hjelpemidler kreves for å løse en oppgave, forklares fremgangsmåten nøye i boka.
Tverrfaglige temaer
Oppgaver som lar elevene hente ut og bearbeide tekster og data om forhold fra nærmiljø, samfunnsliv og arbeidsliv bidrar til kunnskap om demokrati og medborgerskap. Temaet folkehelse og livsmestring og personlig økonomi er omhandles i læreplanen til kurset 2P.


Digitale ressurser supplerer Sinus 1P
coSinus Digital er strukturert etter læreboken Sinus 1P. Her finnes digitalt tilpasset teori, videoundervisning og en smart oppgaveløsningsmodul med tilpassede tilbakemeldinger som hjelper elevene videre når de løser oppgaver. Les mer om coSinus her.


Sinus 1P Brettbok (2020) er den digitale utgaven av læreboka i PDF-format. Lisensen er gyldig i 2 år slik at elevene har tilgang fram til avsluttende eksamen i faget.
Sinus 1P Elev- og lærernettsted (2020). Elevnettstedet inneholder interaktive oppgaver, løsningsforslag og animasjoner. På lærernettstedet finner læreren terminprøver, årsplaner og Sinus 1P Tavlebok (digital versjon av læreboka). Lærernettstedet Omkring Sinus krever at skolen har kjøpt lisens, mens elevnettstedet er gratis.
Se presentasjon av Sinus 1T (2020) og Sinus 1P (2020) på Cappelen Damm TV
https://sinus.cdu.no/

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
424
ISBN
9788202646516
Utgave
4. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Sinus 1P
Format
25 x 18 cm
Serie
Sinus

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sinus 1P:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

E1

Kristine Ohrem Bakke
Paperback 
969,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv