Min side Kundeservice Bli medlem

Tall og tanke 2

matematikkundervisning på barnetrinnet

Tall og tanke 2 viser hvordan god matematikkundervisning kan gjennomføres, basert på internasjonal forskning og praktiske erfaringer fra norske klasserom.Boka har en bred tilnærming til faget, der elevers tenkning og argumentasjon står sentralt. Les mer

829,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Tall og tanke 2 viser hvordan god matematikkundervisning kan gjennomføres, basert på internasjonal forskning og praktiske erfaringer fra norske klasserom.Boka har en bred tilnærming til faget, der elevers tenkning og argumentasjon står sentralt. Forfatterne legger vekt på kommunikasjon i matematikk, og de gir mange forslag til hvordan gode samtaler kan initieres og hvordan lærere kan utfordre elevenes matematiske tenkning. Boka inneholder mange rike oppgaver som engasjerer elevene i resonnering om og utforsking av sentrale matematiske ideer, med eksempler på elevarbeider som viser elevenes løsningsmetoder og strategier.

Kapitlene i Tall og tanke 2 komplementerer Tall og tanke 1, dels ved å videreføre temaene og dels ved å belyse andre sider av temaene. De to bøkene vil dermed fungere godt sammen uansett hvilket trinn i barneskolen man underviser på. I boka er det lagt inn henvisninger til Tall og tanke aktivitetsbok, som gjør det enkelt å finne flere relevante aktiviteter.

Til denne andre utgaven av Tall og tanke 2 er det gjort en lang rekke større og mindre endringer. Flere av kapitlene har fått en ny struktur, og enkelte deler er supplert og endret ut fra ny forskning. I tråd med læreplanen LK20 er fagets kjerneelementer og programmering framhevet.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
523
ISBN
9788205525122
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2023
Serie
Tall og tanke

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tall og tanke 2:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Avlogga

Agnete Husebye
Innbundet 
218,- 249,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv