Min side Kundeservice Bli medlem

Mat og helse 8-10 frå Cappelen Damm

Grunnbok

Grunnboka har beskrivelser av redskap og teknikker du bruker på kjøkkenet og tekster og oppskrifter som gjør elevene kjent med egen og andres kultur. Sansene er viktige i både matlaging og ved kvalitetsvurdering av mat og drikke, og dette temaet har fått et eget kapittel. Les mer

569,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Grunnboka har beskrivelser av redskap og teknikker du bruker på kjøkkenet og tekster og oppskrifter som gjør elevene kjent med egen og andres kultur. Sansene er viktige i både matlaging og ved kvalitetsvurdering av mat og drikke, og dette temaet har fått et eget kapittel. Ett kapittel er viet matsikkerhet og bærekraftig matproduksjon, og det er også et kapittel hvor elevene lærer å være kritiske til kostholdsinformasjon fra influensere og andre kilder. Hver matgruppe i kostsirkelen har hvert sitt kapittel, med informasjon om råvarer som inngår i matvaregruppen, kostråd tilknyttet matvaregruppen og hvordan vi best tar vare på ulike matvarer og bruker dem i restemat.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Nynorsk
Sider
309
ISBN
9788202684075
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
27 x 22 cm
Serie
Mat og helse fra Cappelen Damm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mat og helse 8-10 frå Cappelen Damm:

Senit

Bodil Louise Svendsen
Paperback 
479,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv