Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Eureka! 9

Grunnbok : naturfag for ungdomstrinnet

Med faget i fokus

Grunnboka er delt inn i kapitler med to, noen ganger fire, siders oppslag for hvert tema. Hvert kapittel inneholder spennende fagstoff og avsluttes med oppgaver og aktiviteter. Les mer

759,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Med faget i fokus

Grunnboka er delt inn i kapitler med to, noen ganger fire, siders oppslag for hvert tema. Hvert kapittel inneholder spennende fagstoff og avsluttes med oppgaver og aktiviteter. Læreverket stiller tankevekkende spørsmål, og oppgavene gir god begrepsstruktur og strategier for å tenke kritisk.
Aktivitetene gir elevene praktisk erfaring, samt fører til resonnering og erkjennelse.

Finnes også som Smartbok

Se eget nettsted

Detaljer

Forlag
Gyldendal undervisning
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
277
ISBN
9788205334106
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Format
29 x 22 cm
Serie
Eureka!

Medlemmers vurdering

O
Ole – 24.08.2009

– Gyldendal har valt å plassere seksualundervisninga i 9. klasseboka. Dette er eit godt val, og presentasjonen og gjennomgangen av fagstoffet for dette emnet er oversiktleg og informativ. Temaet er delt inn i tre hovudemner, noko som gjer det lettare for elevane å sortere stoffet. Emnet har gode illustrasjonar. I tillegg til dette emnet, vil eg spesielt trekke fram kapitlet om "Lys, syn og farge". Boka har ein glimrande presentasjon av stoffet. Undervisning innan atomfysikk og periodesystemet er ikkje alltid like lett, sidan det er så abstrakt. "Eureka! 9" har eit periodesystem prenta fremst i boka. Dette er ein stor fordel i undervisninga, då elevane lett finn tabellen. Boka gir god innføring i periodesystemet og skalmodellen. "Eureka! 9" er rikt illustrert, og presenterer fagstoffet lettfatteleg.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Eureka! 9:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv