Meny
 
Naturfag 3 - Harald Brandt

Naturfag 3

påbygging til generell studiekompetanse

; Odd T. Hushovd ; Cathrine W. Tellefsen ; Anne Langdalen (Illustratør) ; Per Werner Schulze (Illustratør) ; Harald Brandt (Illustratør) ; Hallvard Skauge (Illustratør)

Naturfag 3 er for elever som ønsker seg generell studiekompetanse, og boka dekker de målene i naturfaglæreplanen, Vg1 studieforberedende utdanningsprogram, som ikke blir dekket av yrkesfaglige utdanningsprogram. Les mer
Vår pris
745,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 745,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Naturfag 3 er for elever som ønsker seg generell studiekompetanse, og boka dekker de målene i naturfaglæreplanen, Vg1 studieforberedende utdanningsprogram, som ikke blir dekket av yrkesfaglige utdanningsprogram.

Boka har luftig layout og omslag med praktiske innbrettsklaffer, som gjør det enkelt for elevene å arbeide vekselvis med lærestoffet og aktivitetene bakerst i kapitlet. Lærestoffet er inndelt i korte og oversiktlige avsnitt, krydret med innledende tekster, grublespørsmål og lærende overskrifter. Naturfag 3 er en alt-i-ett-bok som også inneholder elevforsøk.

Boka er rikt illustrert og inneholder teori, oppgaver og aktiviteter. Den språklige framstillingen er enkel og kortfattet. Foran hvert kapittel er det "gruble"-oppgaver og læreplanmål. Underveis i teksten er det "prøv deg"-oppgaver, markeringer med "viktig stoff", forslag til enkle "gjøringer" i margen, henvisninger til repetisjonsstoff og fordypningsstoff. Kapitlene avsluttes med sammendrag og oppgaver av varierende vanskelighetsgrad.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 259
ISBN: 9788203340536
Utgave: 2. utg.
Format: 26 x 20 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger