KRLE på småskoletrinnet

KRLE på småskoletrinnet handler om hva elever på 1.-4. trinn er forventet å lære, og hvordan de kan lære i faget kristendom, religion, livssyn og etikk (KRLE). Boka er basert på et feltarbeid forfatteren gjennomførte da hun fulgte en klasse på småskoletrinnet over tre år. Les mer

359,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

KRLE på småskoletrinnet handler om hva elever på 1.-4. trinn er forventet å lære, og hvordan de kan lære i faget kristendom, religion, livssyn og etikk (KRLE). Boka er basert på et feltarbeid forfatteren gjennomførte da hun fulgte en klasse på småskoletrinnet over tre år.

Med utgangspunkt i konkrete undervisningssituasjoner bidrar boka med KRLE-didaktiske perspektiver. Den tar opp begynneropplæring i KRLE i skolen i lys av elevers erfaring med religion fra barnehagen og belyser ulike metoder som fortellingsdidaktikk, filosofisk samtale, tilrettelegging for elevers etiske refleksjon samt lekbasert læring. Basert på klasseromsobservasjoner og elevintervjuer gir KRLE på småskoletrinnet et innblikk i elevers undring over og forståelse av ulike temaer i faget.

Målgruppen er grunnskolelærerstudenter og grunnskolelærere. Den er også aktuell for studenter på barnehagelærerutdanningen samt lærerutdannere.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
148
ISBN
9788202750077
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
KRLE på småskoletrinnet
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på KRLE på småskoletrinnet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Grip 1

Grete Angvik Hermanrud
Paperback 
609,-
 

Grip 1

Anne Lise Svendahl Kvam
Paperback 
649,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv