Industrimaler

I arbeidslivet yrkeshefte: Industrimaler er et praktisk rettet hefte for unge og voksne innvandrere som ønsker å arbeide som industrimaler.

I arbeidslivet Industrimaler gir en generell innføring i yrket, med vanlige arbeidsoppgaver, rutiner og krav presentert gjennom tekst og bilder. Les mer

189,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

I arbeidslivet yrkeshefte: Industrimaler er et praktisk rettet hefte for unge og voksne innvandrere som ønsker å arbeide som industrimaler.

I arbeidslivet Industrimaler gir en generell innføring i yrket, med vanlige arbeidsoppgaver, rutiner og krav presentert gjennom tekst og bilder. Heftet er delt i to: del 1 passer for deltakere på nivå A1-A2 og del to for nivå A2-B1. Progresjonen er stigende, med lengre tekster og mer avanserte arbeidsoppgaver i del 2.

Sentrale begreper i yrket er vektlagt, og det finnes to ordlister der elevene kan fylle på med oversettelse eller forklaringer på eget morsmål. Ordlistene er plassert etter del 1 (nivå A1-A2) og etter del 2 (nivå A2-B1).

Læreverket I arbeidslivet inkluderer en rekke yrkeshefter. Hjelpemidler og arbeidsoppgaver blir presentert, og heftene viser vanlige situasjoner og krav i yrket, godt støttet av foto fra arbeidsplassene. Yrkesheftene kan brukes i grupper, i klassen eller individuelt. I nettressursen I arbeidslivet Digital finnes ulike aktiviteter og oppgaver knyttet til alle deler av læreverket og yrkesheftene. I arbeidslivet legger vekt på egenaktivitet og inneholder varierte oppgaver til bruk i undervisningen.

I arbeidslivet er et nytt og innholdsrikt læreverk i arbeidslivskunnskap, med en serie komponenter for variert bruk. Målgruppa for I arbeidslivet er unge og voksne innvandrere som ønsker å kvalifisere seg for norsk arbeidsliv. Innholdet tar for seg norsk arbeidsliv på en kortfattet og engasjerende måte, og kommunikative ferdigheter og muntlig språk blir vektlagt. I arbeidslivet fører arbeidslivet inn i norskopplæringen på en naturlig måte.

Les artiklene på Fagsnakk om hvordan du kan hjelpe elevene ut i vellykket arbeidspraksis. Serien består av fire artikler under Norsk som andrespråk/arbeidsliv. Her finnes også en artikkelserie i tre deler om hvordan du kan følge opp elever i arbeidspraksis.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
47
ISBN
9788202646721
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Industrimaler
Format
24 x 17 cm
Serie
I arbeidslivet

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Industrimaler:

På vei

Elisabeth Ellingsen
Paperback 
589,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv