BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

På vei

Tekstbok : norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere

På vei gir en systematisk og trinnvis innføring i norsk vokabular og språkstruktur og formidler nyttig samfunnsinformasjon. På vei dekker målene for nivå A1 og A2 i læreplanen.

Emnene er hentet fra dagligliv, skole og arbeid. Les mer

589,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

På vei gir en systematisk og trinnvis innføring i norsk vokabular og språkstruktur og formidler nyttig samfunnsinformasjon. På vei dekker målene for nivå A1 og A2 i læreplanen.

Emnene er hentet fra dagligliv, skole og arbeid. Muntlig bruk av språket står sentralt, og grammatikken er nært knyttet sammen med innholdet i tekstene. Bakerst i tekstboka er det en minigrammatikk.

Arbeidsboka

Arbeidsboka øver inn vokabular og strukturer fra tekstboka. Oppgavene gir en god fordeling mellom individuelt arbeid, pararbeid og samtaler i grupper. Til hvert kapittel er det også oppgaver som trener lytteforståelse, og oppgaver som sjekker om kursdeltakerne har fått med seg de nye momentene.

Nettressurser for deltakerne

Nettstedet inneholder oppgaver til hvert kapittel som trener lytteforståelse, uttale, grammatikk, setningsoppbygging og vokabular. Deltakerne får direkte tilbakemelding på svarene. Lydinnspillinger av fraser i kapitlene fins også her.

Ordlister på 28 språk

Ordlistene forklarer ord fra hvert kapittel i tekstboka har en kronologisk del og en alfabetisk del, begge med norske oppslagsord:

Norsk-albansk, -amharisk, -arabisk, -burmesisk, -engelsk, -farsi, -fransk, -gresk, -kinesisk, -latvisk, -litauisk, -polsk, -portugisisk, -rumensk, -russisk, -serbisk, -somali, -sorani, -spansk, -tagalog, -tamil, -thai, -tigrinja, -tyrkisk, -tysk, -ukrainsk, -urdu og -vietnamesisk.

Lærerressurs på nett

Her kan læreren hente illustrasjonene fra tekstboka for fellesvisning på tavle/vegg. Ekstraoppgaver og undervisningsopplegg til alle kapitlene, tekstforståelsesoppgaver som i Norskprøvene, prøver etter hvert tredje kapittel, fasit til arbeidsboka og tekster til lytteoppgavene finnes også her.

Lytte- og uttaletrening på CD for elever og lærere

Elev-cd-ene (2 stk) inneholder nå de fleste tekstene i tekstboka for lyttetrening. Lærerens cd-er inneholder uttale-, struktur- og lytteøvelser til hvert kapittel og innlesninger med ulik dialektbakgrunn.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
223
ISBN
9788202340940
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
På vei
Format
23 x 21 cm
Serie
På vei

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på På vei:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

På vei

Elisabeth Ellingsen
Paperback 
529,-
 

På vei

Elisabeth Ellingsen
Paperback 
589,-
 

Blå

Maja Lunde
Paperback 
199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv