Servitør

I arbeidslivet yrkeshefte: Servitør er et praktisk rettet hefte for unge og voksne innvandrere som ønsker å bli servitør. Heftet presenterer sentrale ord og uttrykk, oppgaver, situasjoner og krav i servitøryrket på en lettfattelig og engasjerende måte. Les mer

189,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

I arbeidslivet yrkeshefte: Servitør er et praktisk rettet hefte for unge og voksne innvandrere som ønsker å bli servitør. Heftet presenterer sentrale ord og uttrykk, oppgaver, situasjoner og krav i servitøryrket på en lettfattelig og engasjerende måte.

Yrkesheftet Servitør gir en generell innføring i yrket. Her blir vanlige arbeidsoppgaver, rutiner og krav presentert gjennom tekst og bilder. Heftet er todelt, der del 1 passer for deltakere på nivå A1-A2 og del to for nivå A2-B1 på spor 1 og spor 2. Innholdet har en stigende progresjon med lengre tekster og mer avanserte arbeidsoppgaver i del 2.

Sentrale begreper i servitøryrket er vektlagt, og det finnes to ordlister der elevene kan fylle på med oversettelse eller forklaringer på eget morsmål. Ordlistene er plassert etter del 1 (nivå A1-A2) og etter del 2 (nivå A2-B1).

I arbeidslivet inkluderer en rekke yrkeshefter. Hjelpemidler og arbeidsoppgaver blir presentert, og heftene viser vanlige situasjoner og krav i yrket, godt støttet av foto fra arbeidsplassene. Yrkesheftene kan brukes i grupper, i klassen eller individuelt. I I arbeidslivet Digital finnes ulike aktiviteter og oppgaver knyttet til alle deler av læreverket og yrkesheftene. I arbeidslivet legger vekt på egenaktivitet og inneholder varierte oppgaver til bruk i undervisningen.

I arbeidslivet er et nytt og innholdsrikt læreverk i arbeidslivskunnskap, med en serie komponenter for variert bruk. Målgruppa for I arbeidslivet er unge og voksne innvandrere med norsk som andrespråk, som ønsker å kvalifisere seg for norsk arbeidsliv. Innholdet tar for seg norsk arbeidsliv på en kortfattet og engasjerende måte, og kommunikative ferdigheter og muntlig språk blir vektlagt. I arbeidslivet fører arbeidslivet inn i norskopplæringen på en naturlig måte.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
39
ISBN
9788202625740
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Servitør
Format
24 x 17 cm
Serie
I arbeidslivet

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Servitør:

På vei

Elisabeth Ellingsen
Paperback 
589,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv