Min side Kundeservice Bli medlem

Bakeråstoffer

Boka er skrevet for videregående kurs 1 baker- og konditorfag, brukes nå av elever på Vg2 Matfag. Av innholdet: Korn og mel, vann, egg, sukker, fett, oljer, fettprodukter og emulsjoner, sjokolade, melk og melkeprodukter, hevemidler, krydder, salt, fortyknings- og geleringsmidler, nøtter og nøtteprodukter, frukter, syltetøy og marmelade, essenser og farger, halv- og helfabrikater, tilsetningsstoffer og hjelpestoffer, matallergier og sykdommer, energiberegning av ferdige produkter, lagring. Les mer

299,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Boka er skrevet for videregående kurs 1 baker- og konditorfag, brukes nå av elever på Vg2 Matfag. Av innholdet: Korn og mel, vann, egg, sukker, fett, oljer, fettprodukter og emulsjoner, sjokolade, melk og melkeprodukter, hevemidler, krydder, salt, fortyknings- og geleringsmidler, nøtter og nøtteprodukter, frukter, syltetøy og marmelade, essenser og farger, halv- og helfabrikater, tilsetningsstoffer og hjelpestoffer, matallergier og sykdommer, energiberegning av ferdige produkter, lagring. Spørsmål og oppgaver til hvert kapittel.

Detaljer

Forlag
Yrkeslitteratur
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
128
ISBN
9788258405846
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2007
Format
30 x 21 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bakeråstoffer:

Senit

Bodil Louise Svendsen
Paperback 
479,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Yrke

Ingvild Skjetne
Paperback 
679,-
 

Asfaltboka

Entreprenørforeningen - Bygg og anlegg
Paperback 
689,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv