Bakeråstoffer
Boka er skrevet for videregående kurs 1 baker- og konditorfag, brukes nå av elever på Vg2 Matfag. Av innholdet: Korn og mel, vann, egg, sukker, fett, oljer, fettprodukter og emulsjoner, sjokolade, melk og melkeprodukter, hevemidler, krydder, salt, fortyknings- og geleringsmidler, nøtter og nøtteprodukter, frukter, syltetøy og marmelade, essenser og farger, halv- og helfabrikater, tilsetningsstoffer og hjelpestoffer, matallergier og sykdommer, energiberegning av ferdige produkter, lagring. Les mer
Logg inn for å se din bonus
Detaljer
- Forlag
- Yrkeslitteratur
- Innbinding
- Paperback
- Språk
- Norsk Bokmål
- Sider
- 128
- ISBN
- 9788258405846
- Utgave
- 2. utg.
- Utgivelsesår
- 2007
- Format
- 30 x 21 cm