Kokk- og servitørfag

lærebok for vg2
Kokk- og servitørfag er ei lærebok i faget for vg2. Boka dekker kompetansemåla for råvare, produksjon, sal og service og er skriven etter ny læreplan frå 2021. Teoristoffet er fordelt på desse temaa: produksjon og råvarer, maskiner og utstyr, drikkevarer, matkultur og tradisjonar, service og gjestebehandling og mat og helse. Boka gir ei innføring i teori og praktisk utøving av faget som krevst for å kunne jobbe som kokk, ernæringskokk, servitør og ferskvarehandlar. Les mer
789,-
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Kokk- og servitørfag er ei lærebok i faget for vg2. Boka dekker kompetansemåla for råvare, produksjon, sal og service og er skriven etter ny læreplan frå 2021. Teoristoffet er fordelt på desse temaa: produksjon og råvarer, maskiner og utstyr, drikkevarer, matkultur og tradisjonar, service og gjestebehandling og mat og helse. Boka gir ei innføring i teori og praktisk utøving av faget som krevst for å kunne jobbe som kokk, ernæringskokk, servitør og ferskvarehandlar.

For vg2 kokk- og servitørfag tilbyr Fagbokforlaget òg:

nettressursen Kokk- og servitørfag vg2

boka Trygg mat, bransje og arbeidsliv

Forfattarar av boka er Trond Andresen (faglærar for restaurant- og matfag ved Greveskogen vgs), Per Øystein Sandvin (forretningsutviklar og prosjektleiar i TEAL) og Mathias Toresen (restaurantsjef ved Selskapslokaler Oslo Militære Samfund).

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Nynorsk
Sider
239
ISBN
9788211047120
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Kokk- og servitørfag
Format
26 x 21 cm
Serie
Restaurant- og matfag

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kokk- og servitørfag:

Senit

Bodil Svendsen
Paperback 
505,-
Bonus
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv