Min side Kundeservice Bli medlem

Kontor- og administrasjonsfaget vg3

å løse skriftlig eksamen

Som praksiskandidat i kontor- og administrasjonsfaget har du lang yrkes.praksis. En praksis som har gir deg enestående kompetanse om egen yrkesutøvelse og andre faglige gjøremål i virksomheten. Ved den skriftlige eksamen skal denne praktiske kompetansen kobles til begreper, fag. Les mer

399,-
Paperback
Utsolgt
Som praksiskandidat i kontor- og administrasjonsfaget har du lang yrkes.praksis. En praksis som har gir deg enestående kompetanse om egen yrkesutøvelse og andre faglige gjøremål i virksomheten. Ved den skriftlige eksamen skal denne praktiske kompetansen kobles til begreper, fag.områder og kompetansekrav i læreplanen.

Denne boka skal bidra til at du bruker din erfaring i løsning av skriftlig eksamen i kontor- og administrasjonsfaget. Eksamensoppgaven er felles for alle praksiskandidater i faget. Du må derfor selv relatere oppgaveteksten til ditt arbeid og din egen virksomhet. Boka gir blant annet innsikt i innholdet i læreplanen, krav som stilles til forskjellige karakterer, oppgavenes oppbygn.ing, sensorens vurderinger og oppgaveløsning. Slik kunnskap bidrar til gode eksamensforberedelser og trygghet i eksamenssituasjonen.

Boka bygger på forfatterens egne erfaringer som lærer og sensor samt forståelse av praksiskandidaters utfordringer ved skriftlig eksamen. Boka er ikke fasit, men vurderinger og meninger, som du kan bruke i egne eksamensforberedelser.

Boka er tilpasset praksiskandidater i kontor- og administrasjonsfaget som skal opp til skriftlig eksamen. Den er også nyttig for lærlinger som skal opp til fagprøven. De bruker samme læreplan, og sammenhengen mellom det teoret.iske innholdet og praktiske oppgaver gjelder også for dem. Andre grupper som har nytte av boka er kursholdere/lærere og sensorer i kontor- og administrasjonsfaget som kan bruke innholdet som tillegg til egne planer og overveielser.

Detaljer

Forlag
Solum Bokvennen
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
ISBN
9788258406393
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Kontor- og administrasjonsfaget vg3

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kontor- og administrasjonsfaget vg3:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv