Matfag
Lærerveiledning : restaurant- og matfag vg2
Denne lærerveiledningen inneholder i hovedsak fordypningsstoff til matfag Vg2. Den tar også med en del nyttige tips, ideer og forslag til oppgaver. Det er opp til lærerne å vurdere hvor mye av dette de vil bruke i undervisningen. Les mer
409,-
Paperback
Utsolgt
Denne lærerveiledningen inneholder i hovedsak fordypningsstoff til matfag Vg2. Den tar også med en del nyttige tips, ideer og forslag til oppgaver. Det er opp til lærerne å vurdere hvor mye av dette de vil bruke i undervisningen. Tanken er at lærerveiledningen skal være et utgangspunkt for en idébank, og at lærerne supplerer med egne ideer. Per-Øystein Sandvin er utdannet kokk med videreutdanning i matteknikk, akvakultur, sjømatforedling, matkultur og pedagogikk. Han har bred arbeidserfaring og har undervist i matfagene i den videregående skolen, blant annet ved Norconserv Næringsmiddelteknisk fagskole.
Detaljer
- Forlag
- Fagbokforlaget
- Innbinding
- Paperback
- Språk
- Bokmål
- Sider
- 237
- ISBN
- 9788245006445
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2008
- Format
- 24 x 17 cm
- Serie
-
Restaurant- og matfag