Min side Kundeservice Bli medlem

Matfag

Lærerveiledning : restaurant- og matfag vg2

Denne lærerveiledningen inneholder i hovedsak fordypningsstoff til matfag Vg2. Den tar også med en del nyttige tips, ideer og forslag til oppgaver. Det er opp til lærerne å vurdere hvor mye av dette de vil bruke i undervisningen. Les mer

409,-
Paperback
Utsolgt
Denne lærerveiledningen inneholder i hovedsak fordypningsstoff til matfag Vg2. Den tar også med en del nyttige tips, ideer og forslag til oppgaver. Det er opp til lærerne å vurdere hvor mye av dette de vil bruke i undervisningen. Tanken er at lærerveiledningen skal være et utgangspunkt for en idébank, og at lærerne supplerer med egne ideer. Per-Øystein Sandvin er utdannet kokk med videreutdanning i matteknikk, akvakultur, sjømatforedling, matkultur og pedagogikk. Han har bred arbeidserfaring og har undervist i matfagene i den videregående skolen, blant annet ved Norconserv Næringsmiddelteknisk fagskole.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
237
ISBN
9788245006445
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008
Format
24 x 17 cm
Serie
Restaurant- og matfag

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Matfag:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv