Min side Kundeservice Bli medlem

Næringsmiddelkjemi

Industriell bearbeiding av matvarer består av prosesser som utnytter kjemiske og fysiske egenskaper hos matvaren. Kunnskap i kjemi og forståelse av grunnleggende kjemiske prinsipper gir innsikt i hvorfor og hvordan de ulike bearbeidingstrinnene skal gjennomføres. Les mer

350,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Industriell bearbeiding av matvarer består av prosesser som utnytter kjemiske og fysiske egenskaper hos matvaren. Kunnskap i kjemi og forståelse av grunnleggende kjemiske prinsipper gir innsikt i hvorfor og hvordan de ulike bearbeidingstrinnene skal gjennomføres. Det å forstå kjemien betyr også at det blir lettere å forstå viktige deler av andre fag: mikrobiologi, hygiene, råvarebehandling, prosesslære og hva som påvirker kvaliteten på en ferdigvare. Kunnskaper i kjemi er også en forutsetning for kunne ta del i viktige deler av diskusjonen om den teknologiske utviklingen i samfunnet. Boka brukes i den videregående skolen, men passer for alle som vil få en innføring i faget.

Detaljer

Forlag
Yrkeslitteratur
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål Norsk Nynorsk
Sider
218
ISBN
9788258405860
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2007
Format
30 x 21 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Næringsmiddelkjemi:

Senit

Bodil Louise Svendsen
Paperback 
479,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv