Min side Kundeservice Bli medlem

Råstoff og produksjon

restaurant- og matfag vg1

Den boka du no held i handa, er ein del av eit større læreverk for utdanningsprogrammet restaurant- og matfag Vg1, skriven i samsvar med læreplanen og intensjonane i Kunnskapsløftet. Boka tek opp tema som er viktige for alle som skal arbeide med mat, til dømes hygiene, maskinar, utstyr og dei råstoffa vi bruker når vi lagar mat. Les mer

599,-
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Den boka du no held i handa, er ein del av eit større læreverk for utdanningsprogrammet restaurant- og matfag Vg1, skriven i samsvar med læreplanen og intensjonane i Kunnskapsløftet. Boka tek opp tema som er viktige for alle som skal arbeide med mat, til dømes hygiene, maskinar, utstyr og dei råstoffa vi bruker når vi lagar mat. Boka tek for seg ulike drikkevarer, og vi lærer å vurdere kvalitet og kostnader i matproduksjonen. Ho fortel også litt om dei mange bransjane i restaurant- og matfaga. Britt Elisabeth Olsen er hovudforfattar og redaktør for boka. Ho er utdanna kokk og har brei arbeidserfaring frå fleire restaurantar og hotell i inn- og utland. Ho arbeider no som produktutviklar og fagleg konsulent ved Gastronomisk Institutt AS. Læremiddelverket i restaurant- og matfag Vg1 er utvikla i samarbeid mellom Fagbokforlaget, Gastronomisk Institutt og Grieg Multimedia.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Nynorsk
Sider
402
ISBN
9788245005073
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Format
24 x 17 cm
Serie
Restaurant- og matfag

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Råstoff og produksjon:

Senit

Bodil Louise Svendsen
Paperback 
479,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv