Min side Kundeservice Bli medlem

Vekterfaget

lovpålagt nasjonal vekteropplæring

Vekterfaget er skrevet for deg som skal få opplæring som vekter. Boka dekker kursplanen i den nasjonale grunnutdanningen for vektere (godkjent av Politidirektoratet i 2017) med unntak av de juridiske emnene. Les mer

459,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Vekterfaget er skrevet for deg som skal få opplæring som vekter. Boka dekker kursplanen i den nasjonale grunnutdanningen for vektere (godkjent av Politidirektoratet i 2017) med unntak av de juridiske emnene. I boka vil du lære om typiske arbeidsoppgaver for en vekter, og hvordan du bør opptre profesjonelt når du er på jobb. Du vil få en innføring i HMS-arbeid, risikovurderinger og beredskapsplanlegging, og du vil lære om symptomer på rus- og alkoholpåvirkning som du kan støte på i arbeidet ditt. Du vil også finne nyttige tips om hvordan du kan håndtere konflikter av ulike typer. Boka omtaler også temaer som brannvern, førstehjelp, etikk for vektere, kulturforståelse og mangfold.
Vektere i dag gjør en viktig jobb og bidrar til å skape trygghet både for bransjens kunder og for allmennheten generelt. Fra 2018 er det innført nye krav til vekternes opplæring gjennom lov om vaktvirksomhet. Loven medfører at vekterne vil få mer opplæring, og at kvaliteten på opplæringen øker. Når myndighetene nå stiller høyere krav til bransjen gjennom lovverket, er dette også en anerkjennelse av bransjens betydning for samfunnet. Det er derfor viktig at alle som skal jobbe som vektere i bransjen, er seg bevisst det ansvaret de har overfor både kunder og storsamfunnet. Ansvaret for utgivelsen av denne boka har partene i sikkerhetsbransjen, NHO Service og Handel og Norsk Arbeidsmandsforbund.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
284
ISBN
9788211043511
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Vekterfaget, d-bok
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vekterfaget:

Senit

Bodil Louise Svendsen
Paperback 
485,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Range

David Epstein
Paperback 
160,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv