Min side Kundeservice Bli medlem

Aha!

grunnleggende begreper : hva, hvorfor, hvordan

Her får du både vite mer om hva begreper egentlig er, hva vi mener med grunnleggende begreper og hvorfor disse spiller en spesielt viktig rolle i all læring og tenkning. Boka gir en grundig innføring i Magne Nyborgs pedagogiske grunnlagstenkning. Les mer

929,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Her får du både vite mer om hva begreper egentlig er, hva vi mener med grunnleggende begreper og hvorfor disse spiller en spesielt viktig rolle i all læring og tenkning. Boka gir en grundig innføring i Magne Nyborgs pedagogiske grunnlagstenkning. Her får du en didaktisk veileder som dekker alle de grunnleggende begrepssystemene. Dette er begreper som er viktige for å forstå og mestre alle fag og fagområder på alle trinn i skolen.
Du får også vite hvordan begreper dannes naturlig i hjernen og hvordan vi kan tilrettelegge for disse læringsprosessene hos elevene våre. Når du får innsikt i dette, blir det lettere å forstå og bruke Nyborgs undervisningsmodeller på en fleksibel måte, slik at du ikke lenger blir avhengig av oppskrifter for slik begrepsundervisning.
Boka gir elevene dybdelæring, forståelse av sammenheng på tvers av emner og fag og utvikling av ferdigheter som analytisk og algoritmisk tenkning og problemløsning.
Målgruppa for denne boka er lærere, studenter og andre som er interesserte i barns læring.
Boka er en didaktisk veileder og en god støtte til lærere og andre brukere av elevbøkene Aha! Begripe med begreper A og B.

Detaljer

Forlag
GAN Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
230
ISBN
9788249219858
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Aha!
Format
26 x 21 cm
Serie
Aha!

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Aha!:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Aha!

Solveig Nyborg
Paperback 
255,-
 

Aha!

Solveig Nyborg
Paperback 
255,-
 

Arena 5

Kristin Gregers Eriksen
Innbundet 
595,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv