Min side Kundeservice Bli medlem

Aktvitørlærlingens bok

aktivitørfaget vg3

Boka hører til aktivitørfaget Vg3. Aktivitørlærlingens bok skal være en teoretisk og praktisk støtte for deg under hele læretiden. Du finner råd og tips som er nyttige i det daglige arbeidet med alle typer brukere. Les mer

345,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Boka hører til aktivitørfaget Vg3. Aktivitørlærlingens bok skal være en teoretisk og praktisk støtte for deg under hele læretiden. Du finner råd og tips som er nyttige i det daglige arbeidet med alle typer brukere. Det beste utbytte av boka får du ved å bruke den jevnlig som teoretisk bakgrunn for det praktiske arbeidet.
Til boka er det en egen nettressurs med mer fagstoff, oppgaver, øvelser, oppskrifter og illustrasjoner og filmklipp. Komponenter: - Aktivitørens fagbok - Aktivisering og administrasjon - Aktivitørens helsfag - Brukergrupper og sykdomslære, samt Aktivitørlærlingens bok - Aktivitørfaget Vg3 - Aktivitørfaget nettressurs
Eva Austad har lærerutdanning med bachelor i pedagogikk fra NTNU. Hun har videreutdanning i rehabilitering og 25 års erfaring som aktivitør fra psykiatri, rehabilitering og eldreomsorg. Hun er kontaktlærer på Vg2 aktivitør ved Thora Storm videregående skole.
Inger Melby er yrkesfaglærer med videreutdanning i yrkespedagogisk utviklingsarbeid fra Høgskolen i Akershus. Hun har industrierfaring, 10 års erfaring med aktivitørarbeid i psykiatrien og har dessuten arbeidet som håndverksutøver. Hun har arbeidet som faglærer i aktivitørutdanningen ved Romsdal videregående skole siden 2005.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål Nynorsk
Sider
221
ISBN
9788245014723
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Aktvitørlærlingens bok
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Aktvitørlærlingens bok:

Vekst

Kåre Håkonsen
Paperback 
819,-
 

Bilfag

Stephen Gulestøl
Paperback 
429,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Yrke

Ingvild Skjetne
Paperback 
689,-
 

Pilot

Ola Engelien
Paperback 
719,-
 

Fokus

Malin Dahle
Paperback 
889,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv