Trygg mat, bransje og arbeidsliv
programområder på vg1/2 restaurant- og matfagene
Trygg mat, bransje og arbeidsliv retter seg mot elever som går vg1 restaurant og matfag, eller ett av de tre programområdene på vg2: baker og konditor, matproduksjon eller kokk- og servitørfag, og den dekker alle kompetansemål som omhandler trygg mat, bransje og arbeidsliv i disse læreplanene. Boka er delt i to deler, én om trygg mat og én om bransje og arbeidsliv. Den tar for seg teorien elevene skal lære i løpet av de to årene på skolen.
Les mer
Logg inn for å se din bonus
Trygg mat, bransje og arbeidsliv retter seg mot elever som går vg1 restaurant og matfag, eller ett av de tre programområdene på vg2: baker og konditor, matproduksjon eller kokk- og servitørfag, og den dekker alle kompetansemål som omhandler trygg mat, bransje og arbeidsliv i disse læreplanene. Boka er delt i to deler, én om trygg mat og én om bransje og arbeidsliv. Den tar for seg teorien elevene skal lære i løpet av de to årene på skolen.
Stoffet er skrevet i et enkelt språk med mange relevante eksempler hentet fra de ulike yrkene vg2-områdene springer ut i. Fagstoffet er rikt illustrert med figurer og fotografier. Både teoretiske og praktiske oppgaver er samlet til sist i kapitlene. Fagbegreper er definert i margen, og hvert kapittel starter med en kort oppsummering av det viktigste innholdet i kapitlet.
Trygg mat, bransje og arbeidsliv kan brukes sammen med andre læremidler fra Fagbokforlaget:
vg1 restaurant og matfag (heldigitalt læremiddel)
vg2 kokk- og servitørfag
vg2 baker- og konditor nettressurs
vg2/3 Bakerboka
vg2/3 Konditorboka
Stoffet er skrevet i et enkelt språk med mange relevante eksempler hentet fra de ulike yrkene vg2-områdene springer ut i. Fagstoffet er rikt illustrert med figurer og fotografier. Både teoretiske og praktiske oppgaver er samlet til sist i kapitlene. Fagbegreper er definert i margen, og hvert kapittel starter med en kort oppsummering av det viktigste innholdet i kapitlet.
Trygg mat, bransje og arbeidsliv kan brukes sammen med andre læremidler fra Fagbokforlaget:
vg1 restaurant og matfag (heldigitalt læremiddel)
vg2 kokk- og servitørfag
vg2 baker- og konditor nettressurs
vg2/3 Bakerboka
vg2/3 Konditorboka
Detaljer
- Forlag
- Fagbokforlaget
- Innbinding
- Paperback
- Språk
- Bokmål
- Sider
- 277
- ISBN
- 9788211045607
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2022
- Originaltittel
- Trygg mat, bransje og arbeidsliv
- Format
- 26 x 21 cm
- Serie
-
Kokk- og servitørfag