Min side Kundeservice Bli medlem

Trygg mat, bransje og arbeidsliv

programområder på vg2 restaurant og matfag

Trygg mat, bransje og arbeidsliv rettar seg mot elevar som går vg1 restaurant- og matfag eller eitt av dei tre programområda på vg2 bakar og konditor, matproduksjon eller kokk- og servitørfag, og den dekker alle kompetansemål som omhandlar trygg mat, bransje og arbeidsliv i desse læreplanane. Les mer

749,-
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Trygg mat, bransje og arbeidsliv rettar seg mot elevar som går vg1 restaurant- og matfag eller eitt av dei tre programområda på vg2 bakar og konditor, matproduksjon eller kokk- og servitørfag, og den dekker alle kompetansemål som omhandlar trygg mat, bransje og arbeidsliv i desse læreplanane. Boka er delt i to delar; ein om trygg mat og ein om bransje og arbeidsliv. Den tar for seg teorien elevane skal ære i løpet av dei to åra på skolen.
Stoffet er skrive i eit enkelt språk med mange relevante eksempel henta frå dei ulike yrka vg2-områda spring ut i. Fagstoffet er rikt illustrert med figurar og fotografi. Både teoretiske og praktiske oppgåver er samla sist i kapitla. Fagomgrep er definert i margen, og kvart kapittel startar med ei kort oppsummering av det viktigaste innhaldet i kapitlet.
Trygg mat, bransje og arbeidsliv kan brukast saman med andre læremiddel frå Fagbokforlaget: vg1 restaurant og matfag vg2 kokk- og servitørfag vg2 baker- og konditor nettressurs vg2/3 Bakerboka vg2/3 Konditorboka

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Nynorsk
Sider
277
ISBN
9788211046024
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
26 x 21 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Trygg mat, bransje og arbeidsliv:

Puls

Stephen J.M. Sollid
Paperback 
925,-
 

Vekst

Kåre Håkonsen
Paperback 
919,-
 

Klar

Hilde Vikse
Spiral 
299,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv