Gastronomisk ordbok

norsk-fransk-tysk-engelsk-latin
Ordboka er utarbeidet for å gi alle som arbeider med å skrive eller oversette menyer fra norsk til fransk, tysk eller engelsk eller som skal oversette menyer fra ett av disse språkene til norsk en mulighet til å skrive eller oversette disse korrekt. Les mer
340,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Ordboka er utarbeidet for å gi alle som arbeider med å skrive eller oversette menyer fra norsk til fransk, tysk eller engelsk eller som skal oversette menyer fra ett av disse språkene til norsk en mulighet til å skrive eller oversette disse korrekt.

Boka har en hoveddel der hver glose eller hver rett først kommer på norsk og så blir oversatt til fransk, tysk og engelsk. Deretter kommer en del med oversetting fra fransk til norsk, tysk til norsk og engelsk til norsk. Alle delene er alfabetisert.

I tillegg til at boka er alfabetisert, er den også organisert i ordfamilier.

Detaljer

Forlag
Yrkeslitteratur
Innbinding
Innbundet
Språk
Flerspråklig
Sider
218
ISBN
9788258402241
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
1995
Originaltittel
Gastronomisk ordbok
Format
26 x 22 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gastronomisk ordbok:

Dhanak

Ghulam Shabbir Mughal
Paperback 
349,-
Bonus
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv