Meny
 
Inn i livet 1 - Dagrun Astrid Aarø Engen

Inn i livet 1

elevbok : religion, livssyn og etikk

; Eli-Anne Vongraven Eriksen ; Ragnhild Iversen ; Even Næss ; Jon Skarpeid ; Jenny Helene Sværen ; Annlaug Auestad (Illustratør) ; Akin Duzakin (Illustratør)

Inn i livet er et læreverk for RLE-faget 1-7 trinn. RLE-fageter stort og omfattende, men Inn i livet gir faget struktur og oversikt. Ved å gå frå det nære til det fjerne vil elevene møte kunnskapsstoffet med deres egen hverdag som utgangspunkt. Les mer
Vår pris
145,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 145,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Inn i livet er et læreverk for RLE-faget 1-7 trinn. RLE-fageter stort og omfattende, men Inn i livet gir faget struktur og oversikt. Ved å gå frå det nære til det fjerne vil elevene møte kunnskapsstoffet med deres egen hverdag som utgangspunkt. Gjennom tekster og oppgaver gir vi elevene et tematisk og sammenlignende perspektiv på religioner, livssyn og etikk.
Elevboka er organisert etter ulike temaer der alle religioner og livssyn blir presentert på en likeverdig måte. Tema i 1. klasse er:
- navn - familie og vennskap - religion og livssyn - i opprinnelsen - å være sammen
Elevene blir aktivisert gjennom et godt utvalg oppgaver som er tilpasset ulike nivåer. De ulike oppgavetypene er markert med ikoner som tydelig viser elevene hva slags arbeid som er ventet av dem. Oppgavetypene samsvarer med de grunnleggende ferdighetene i læreplanen.
Inn i livet 1. Elevbok er en engangsbok. Den er rikt illustrert med vakre tegninger og er utarbeidet etter læreplanen fra 2008.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Samlaget
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 64
ISBN: 9788252174557
Utgave: 1. utg.
Format: 28 x 21 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger