Meny
 
Inn i livet 2 - Dagrun Astrid Aarø Engen

Inn i livet 2

elevbok : religion, livssyn og etikk

; Eli-Anne Vongraven Eriksen ; Ragnhild Iversen ; Anne-Ruth Jangaard ; Even Næss ; Jon Skarpeid ; Maria Therkelsen ; Annlaug Auestad (Illustratør) ; Akin Duzakin (Illustratør)

Inn i livet er et læreverk for RLE-faget 1-7 trinn. RLE-fageter stort og omfattende, men Inn i livet gir faget struktur og oversikt. Ved å gå frå det nære til det fjerne vil elevene møte kunnskapsstoffet med deres egen hverdag som utgangspunkt. Les mer
Vår pris
175,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 175,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Inn i livet er et læreverk for RLE-faget 1-7 trinn. RLE-fageter stort og omfattende, men Inn i livet gir faget struktur og oversikt. Ved å gå frå det nære til det fjerne vil elevene møte kunnskapsstoffet med deres egen hverdag som utgangspunkt. Gjennom tekster og oppgaver gir vi elevene et tematisk og sammenlignende perspektiv på religioner, livssyn og etikk. Inn i livet er utarbeidet etter læreplanen fra 2008.
I Inn i livet Elevbok 2 møter barna RLE i et livsnært perspektiv og får innblikk i hvordan barn med ulike religioner og livssyn lever i hverdag og høytid. Bøkene er rikt illustrert med varierte og engasjerende oppgaver som gir elevene anledning til å benytte ulike læringsstiler for å tilegne seg stoffet.
Elevboka er organisert etter ulike temaer der alle religioner og livssyn blir presentert på en likeverdig måte. Tema i 2. klasse er:
- følelser - hvordan vi skal være mot hverandre - merkedager og høytider - høytider i de ulike religionene
I tråd med det gjennomgående prinsippet i verket om å gå fra det nære til det fjerne er høytidsfeiring i familien sentralt i 2. klasse. De høytidene barna kjenner best til, blir omhandlet her.
Inn i livet Elevbok 2 er engangsbok.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Samlaget
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 72
ISBN: 9788252175837
Utgave: 1. utg.
Format: 28 x 21 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger