Meny
 
Inn i livet 4 - Dagrun Astrid Aarø Engen

Inn i livet 4

elevbok : religion, livssyn og etikk

; Eli-Anne Vongraven Eriksen ; Ragnhild Iversen ; Even Næss ; Maria Therkelsen ; Gunnfrid Ljones Øierud ; Annlaug Auestad (Illustratør) ; Elisabeth Moseng (Illustratør)

Inn i livet er et læreverk for RLE-faget 1-7 trinn. RLE-fageter stort og omfattende, men Inn i livet gir faget struktur og oversikt. Ved å gå frå det nære til det fjerne vil elevene møte kunnskapsstoffet med deres egen hverdag som utgangspunkt. Les mer
Vår pris
269,-

(Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 269,-

(Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Inn i livet er et læreverk for RLE-faget 1-7 trinn. RLE-fageter stort og omfattende, men Inn i livet gir faget struktur og oversikt. Ved å gå frå det nære til det fjerne vil elevene møte kunnskapsstoffet med deres egen hverdag som utgangspunkt. Gjennom tekster og oppgaver gir vi elevene et tematisk og sammenlignende perspektiv på religioner, livssyn og etikk. Inn i livet er utarbeidet etter læreplanen fra 2008.
Inn i livet 4 Elevbok er organisert etter ulike temaer der alle religioner og livssyn blir presentert på en likeverdig måte.
Hovedtema i Inn i livet 4 Elevbok er personer. Her blir viktige personer fra filosofi, livssyn og religioner presentert. Fra filosofien møter elevene Sokrates. Fra religionene får elevene først og fremst møte Jesus, Muhammed, Buddha, Krishna og Moses gjennom fortellinger og bakgrunnstekster.
Inn i livet 4 Elevbok aktiviserer elevene gjennom et godt utvalg oppgaver tilpasset ulike nivåer. De ulike oppgavetypene er markert med ikoner som tydelig viser elevene hva slags arbeid som er ventet av dem.
Inn i livet 4 Elevbok er rikt illustrert med varierte og engasjerende oppgaver som gir elevene anledning til å benytte ulike læringsstiler for å tilegne seg stoffet.
Inn i livet 4 Elevbok er en flerårsbok.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Samlaget
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 109
ISBN: 9788252177961
Utgave: 1. utg.
Format: 28 x 21 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger