Meny
 
Inn i livet 5 - Dagrun Astrid Aarø Engen

Inn i livet 5

elevbok : religion, livssyn og etikk

; Eli-Anne Vongraven Eriksen ; Ragnhild Iversen ; Even Næss ; Jon Skarpeid ; Jenny Helene Sværen ; Kaja Ødegaard (Illustratør) ; Sissel Ringstad (Illustratør)

Inn i livet er eit læreverk for RLE-faget 1.-7. trinn. RLE-faget er stort og omfattande, men Inn i livet gir faget struktur og oversikt. Ved å gå frå det nære til det fjerne vil elevane møte kunnskapsstoffet med deira eigen kvardag som utgangspunkt. Les mer
Vår pris
279,-

(Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 279,-

(Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Inn i livet er eit læreverk for RLE-faget 1.-7. trinn. RLE-faget er stort og omfattande, men Inn i livet gir faget struktur og oversikt. Ved å gå frå det nære til det fjerne vil elevane møte kunnskapsstoffet med deira eigen kvardag som utgangspunkt. Gjennom tekstar og oppgåver gir vi elevane eit tematisk og samanliknande perspektiv på religionar, livssyn og etikk. Inn i livet er utarbeidd etter læreplanen frå 2008.
Inn i livet 5 Elevbok er organisert etter ulike tema der alle religionar og livssyn blir presenterte på ein likeverdig måte. Tema i 5. klasse er:
filosofi og etikk
tid og tidsrekning
høgtider og merkedagar
heilage tekstar
Elevboken inneheld mange og ulike oppgåver, noko som gir stor grad av variasjon og gjer det enklare å differensiere. Dei ulike oppgåvetypane er markerte med ikon som tydeleg viser elevane kva slags arbeid som er venta av dei. For å hjelpe eleven i lesinga står nøkkelord og ordforklaringar i margen. Det finst også eit fyldig stikkordsregister bak i boka. Oppsummeringsoppgåver til kvart kapittel gjer det enklare for eleven å repetere kunnskapsstoffet.
Inn i livet 5 Elevbok er fleirårsbok.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Samlaget
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Nynorsk
Sider: 128
ISBN: 9788252174595
Utgave: 1. utg.
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger