Øv og les 2

ØV OG LES 1- 4 er fire lesehefte til å øve opp lesedugleik.
Hefta kan nyttast etter at den første bokstavinnlæringa er gjennomført. Lesedugleik blir innøvd ved hjelp av å lese stavingar i ord og å legge vekt på meininga i ord og tekst. Les mer

200,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

ØV OG LES 1- 4 er fire lesehefte til å øve opp lesedugleik.
Hefta kan nyttast etter at den første bokstavinnlæringa er gjennomført. Lesedugleik blir innøvd ved hjelp av å lese stavingar i ord og å legge vekt på meininga i ord og tekst.
Elevar som har vanskar med å lære å lese ved hjelp av tradisjonelle lesemetodar som språklydssyntese og ordbildemetoden, kan ha nytte av lesemetoden i Øv og les. Det kan ofte vere nyttig å skifte lesemetode til ein stavingslesingsstrategi framfor å fortsette med den lesemetoden som eleven ikkje har lukkast med tidlegare. Born, ungdom og vaksne med lese- og skrivevanskar på grunn av svikt i korttidsminnet, og vaksne som skal lære seg å lese norsk, kan og ha nytte av lesemetoden i dei fire hefta. Det er ein progresjon i stavingslesingsmetoden frå ØV OG LES 1 til ØV OG LES 4.

I ØV OG LES 2 skal det øvast på å lese tostaving- og trestavingssord der tolydsord er dei første stavingane. Trelydsord skal lesast som heilord.

Detaljer

Forlag
A. Selnes
Språk
Nynorsk
ISBN
9788269243154
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Øv og les 2
Serie
Øv og les

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Øv og les 2:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv