Min side Kundeservice Bli medlem

Profesjonell matlaging

Boka gir det teoretiske grunnlaget for hvordan den profesjonelle kokken arbeider, og kunnskap om hvordan alle typer råvarer kan brukes både gastronomisk og økonomisk. Eget kapittel om historikk og faguttrykk. Les mer

620,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Boka gir det teoretiske grunnlaget for hvordan den profesjonelle kokken arbeider, og kunnskap om hvordan alle typer råvarer kan brukes både gastronomisk og økonomisk. Eget kapittel om historikk og faguttrykk. Har litteraturliste og stikkordsregister.

Medlemsvurdering:
Pensum for kokker og uunnværlig for kjøkken som har lærlinger.

Lars Helge Hanssen

Detaljer

Forlag
Yrkeslitteratur
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
646
ISBN
9788258406003
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2007
Format
23 x 20 cm

Medlemmers vurdering

L
Lars Helge Hanssen – 02.11.2016

– Pensum for kokker og uunnværlig for kjøkken som har lærlinger.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Profesjonell matlaging:

Senit

Bodil Louise Svendsen
Paperback 
479,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Yrke

Ingvild Skjetne
Paperback 
679,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv