– Pensum for kokker og uunnværlig for kjøkken som har lærlinger.
Profesjonell matlaging
Boka gir det teoretiske grunnlaget for hvordan den profesjonelle kokken arbeider, og kunnskap om hvordan alle typer råvarer kan brukes både gastronomisk og økonomisk. Eget kapittel om historikk og faguttrykk. Les mer
Logg inn for å se din bonus
Boka gir det teoretiske grunnlaget for hvordan den profesjonelle kokken arbeider, og kunnskap om hvordan alle typer råvarer kan brukes både gastronomisk og økonomisk. Eget kapittel om historikk og faguttrykk. Har litteraturliste og stikkordsregister.
Medlemsvurdering:
Pensum for kokker og uunnværlig for kjøkken som har lærlinger.Lars Helge Hanssen
Detaljer
- Forlag
- Yrkeslitteratur
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Norsk Bokmål
- Sider
- 646
- ISBN
- 9788258406003
- Utgave
- 2. utg.
- Utgivelsesår
- 2007
- Format
- 23 x 20 cm
Medlemmers vurdering
Skriv en vurdering
L